EZT MINDENKINEK LÁTNIA KELL! Elképesztő vádakkal illették a Fidesz erős emberét. Ha bebizonyosodik, hogy igaz a legpatkányabb választási csalást követhették el


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nos úgy áll a helyzet, ha a vádak bebizonyosodnak a legpatkányabb dolgot követhette el a kormánypárt erős embere. Ha igaz, erre nincs bocsánat!

Facebookon találkoztunk azzal az információval, amley immár futótűzként terjed. Bevallom őszintén, szeretném hinni, hogy a megfogalmazott vádak nem igazak, de ha mégis annak súlyos következményének kell, hogy legyen. Mert ilyet nem csak emberileg nem lehet tenni, de bizonyos vagyok benne, hogy sem erkölcsileg, sem morálisan nem megengedhető. Hát még jogilag.

Szóval az alábbi bejegyzésre lettünk figyelmesek a legnagyobb közösségi portálon:

Elég “furcsa” dolgot művel a Fidesz a 9. kerületben is: az önkormányzati idősgondozók körbejárják a kerület idős embereit, elintézik nekik a mozgóurnát (anélkül, hogy kérnék), és az alábbi cetlit nyomják a kezükbe, hogy tudják, “mit kell csinálniuk” április 8-án.

Van a családban egy idős, majdnem vak, közepesen demens bácsi, aki a héten mesélte, hogy a gondozó ezt nyomta a kezébe, de ő nem is érti, mi ez…

Nem sokat tud ő a világról, vak lévén nem olvas újságot, nem néz tévét, néha hallgatja a Kossuth rádiót, de azt sem nagyon érti. Mikor elmondta a gondozónak, hogy nem nagyon lát, nem fog tudni szavazni, hiába mennek el hozzá, akkor azt mondták neki, hogy majd “segítenek”, és “megmutatják neki”, hogy hová kell X-elni.

Ezek után meg majd elmondja megint Viktor, hogy mögötte áll az egész magyar nép??? Így??????


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük