Tovább gyűrűzik a Kósa körüli botrány – napvilágot láttak a legújabb szálak


Kósa Lajos Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mi lesz vajon Kósa Lajossal? Ennyi botrányt az ügyészséggel szemben már a cívis város lakói sem fognak tolerálni…

Úgy tűnik, hogy Kósa Lajos a brókerkedésért beígért sikerdíját szerette volna mindenféleképpen a családban tartani, mivel az édesanyjának ajándéknak szánt 800 milliót először a felesége kapta volna.

Kósa Lajos áldozat szerepét erősen gyengíti, hogy egyre több családtagjának és üzleti partnerének a neve merül fel az 1300 milliárdos botrányban.

Kósának a közjó érdekében önzetlenül vállalt brókerkedéséből eddig azt lehet tudni, hogy megbízták egy 1300 milliárdos vagyon kezelésével, és a feleségének majd az édesanyjának is szántak egy 800 milliós ajándékot. Ezt követően a Kósa család elkezdett gyarapodni: céget és sertéstelepet és még ki tudja, hogy miket vásároltak.

1300 milliárd ismeretlen eredetű pénz, egy miniszter és több százmilliós ajándékok egy furcsa ügyben. Máskor ennél kevesebb is elég az ügyészségnek, de most úgy tűnik, hogy a hatóságokat emlékeztetni kell, hogy nem Orbán Viktort és a Fideszt kell szolgálniuk, hanem a magyarokat. Nem az a feladatuk, hogy eltussolják a fideszes bűncselekményeket hanem, hogy betartassák a törvényeket.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük