Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lehet kedvelni vagy  nem kedvelni Szél Bernadettet, az LMP társelnökét, de hogy humora van, ahhoz már kétség nem fér…

Az LMP társelnöke szerint félremagyarázták a legfőbb ügyészről szóló Facebook-posztját, de ígéri, többet nem viccel ilyennel…

Az LMP társelnöke szerint van egy szint, amikor le kell játszani a meccset. Ezért jelentette fel Németh Szilárdot, aki azzal vádolja a politikust, hogy ő szervezi az európai migrációt. „Lehet, hogy holnap már Soros vagyonával is rendelkezem a kormánymédia szerint” – tette hozzá a zöldpárti politikus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Szél Bernadett beszélt arról is, hogy fideszes politikusok a kampányban rendre feltűnnek köznevelési intézményekben. A napokban Orbán Viktor például egy óvodásba látogatott, amiről videofelvétel is készült. Az LMP vezetője szerint ez megengedhetetlen ezért panaszt tett a Nemzeti Választási Bizottságnál.

“Ha én kormányon leszek, és kétharmadom lesz, akkor azonnal megy Polt Péter” – szögezte le Szél Bernadett a műsorban, és hozzátette: ha nem lesz kétharmados többsége, akkor jogilag nehezebb lesz a dolguk – erre gondolt a posztjában –, de nem hajlandó továbbvinni az orbáni politikát.

„Elhiszem, hogy emberek nem értik meg a szatírát. Ne nézzük már egymást tökkelütötteknek, nem akar senki együtt dolgozni ezekkel az emberekkel. Orbán Viktorral kell inkább foglalkozni, de soha többet nem fogok ilyennel viccelni” – jelentette ki a politikus.

A műsorban arról is beszélt: hisz abban, hogy lesz Szél-kormány, és nagyon sajnálja, hogy nem tudtak megállapodni a teljes körű koordinációról. – írja az atv.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: