Senki ne mondja, hogy Szél Bernadettnek nincsen humora – az év vicce már el is hangzott a szájából


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lehet kedvelni vagy  nem kedvelni Szél Bernadettet, az LMP társelnökét, de hogy humora van, ahhoz már kétség nem fér…

Az LMP társelnöke szerint félremagyarázták a legfőbb ügyészről szóló Facebook-posztját, de ígéri, többet nem viccel ilyennel…

Az LMP társelnöke szerint van egy szint, amikor le kell játszani a meccset. Ezért jelentette fel Németh Szilárdot, aki azzal vádolja a politikust, hogy ő szervezi az európai migrációt. „Lehet, hogy holnap már Soros vagyonával is rendelkezem a kormánymédia szerint” – tette hozzá a zöldpárti politikus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Szél Bernadett beszélt arról is, hogy fideszes politikusok a kampányban rendre feltűnnek köznevelési intézményekben. A napokban Orbán Viktor például egy óvodásba látogatott, amiről videofelvétel is készült. Az LMP vezetője szerint ez megengedhetetlen ezért panaszt tett a Nemzeti Választási Bizottságnál.

“Ha én kormányon leszek, és kétharmadom lesz, akkor azonnal megy Polt Péter” – szögezte le Szél Bernadett a műsorban, és hozzátette: ha nem lesz kétharmados többsége, akkor jogilag nehezebb lesz a dolguk – erre gondolt a posztjában –, de nem hajlandó továbbvinni az orbáni politikát.

„Elhiszem, hogy emberek nem értik meg a szatírát. Ne nézzük már egymást tökkelütötteknek, nem akar senki együtt dolgozni ezekkel az emberekkel. Orbán Viktorral kell inkább foglalkozni, de soha többet nem fogok ilyennel viccelni” – jelentette ki a politikus.

A műsorban arról is beszélt: hisz abban, hogy lesz Szél-kormány, és nagyon sajnálja, hogy nem tudtak megállapodni a teljes körű koordinációról. – írja az atv.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük