Kártyavárként dőlt össze a Karácsony Gergely elleni aljas támadás – Karácsony : Jobbik 1:0


Karácsony Gergely Fotó: nepszava.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A legismertebb ellenzéki facebook felhasználó 3 másodperc alatt tette semmissé a Jobbik vádjait olvasók tízezreinek…

 

Olvastam az interjút Karácsony Gergellyel, ami a Magyar Narancsban jelent meg. Aztán olvastam szerte a Facebookon a baromságokat (bocsánat), miszerint nem kell nekünk a Karácsony, MERT ORBÁNT AKARJA MINISZTERELNÖKNEK

Kapkodom a fejemet, hogy a fenébe lehet ilyen hülyeséget (bocsánat) kitalálni? Murphy örök érvényű törvénye: “ami elromolhat, az el is romlik” alapján arra gondoltam, hogy amit félre lehet érteni, azt félre is értik. Különösen, ha cikk szerkesztője úgy rövidíti, alakítja át a szöveget, hogy félreérthető legyen.

Ezért gondoltam, hogy leírom Karácsony Gergely szavait az üggyel kapcsolatban. Kérek mindenkit, ezt higgyétek el és ne a képtelenséget, hogy Karácsony Orbánt akarja 3:)

Karácsony Gergely: “Adtam egy jó hosszú interjút a Magyar Narancsnak, ma jelent meg, vegyétek, vigyétek, olvassátok. Sok mindenről elmondom benne a véleményemet. A hosszú beszélgetés lerövidített összefoglalónak némelyike azonban félreértésre adhat okot. Annyi sok hazugsággal megvádoltak már ebben a kampányban, de ugye azt senki nem gondolja egy percig sem, hogy én Orbánt akarom kormányfőnek? Amikor arról beszélek, hogy Orbánnak ügyvezető miniszterelnökként végig kell majd néznie a NER lebontását, ez a magyar alkotmányos szabályok szerint azt jelenti: április 8-án legyőzzük Orbánt és még aznap nekilátunk a jogállam, a demokrácia, a tisztesség helyreállításának. Orbán április 8-ától már csak ügyvezető kormányfő, korlátozott jogkörrel, de csakis az új kormány felállásig. De ebben az elkerülhetetlen átmeneti időben is Veletek, a ti felhatalmazásotokkal elkezdjük lebontani a NER-t, hogy visszaállítsuk a politika becsületét, helyreállítsuk az orbáni alkotmánnyal tönkretett jogállamot és eltakarítsuk a korrupt rezsimet és kiszolgálóit. Ebben hiszek, erről is beszélek, a Magyar Narancs interjúban is. És így is lesz, ha április 8-án elmentek szavazni az MSZP-Párbeszéd listájára és egyéni jelöltjeire”

Köszönjük szépen Marika! Köszönjük, hogy a Te szavaiddal élve “az ilyen hülyeségek fénysebességgel terjednek”…., hogy mindent megteszel, hogy az igazság is ugyanígy eljusson az emberekhez. Köszönjük, hogy időt, s fáradtságot nem kímélve harcolsz a jóért, közös ügyünkért, egy élhető, európai Magyarországért!Végezetül pedig: Legyen Karácsony!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük