Karácsony Gergely Fotó: nepszava.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A legismertebb ellenzéki facebook felhasználó 3 másodperc alatt tette semmissé a Jobbik vádjait olvasók tízezreinek…

 

Olvastam az interjút Karácsony Gergellyel, ami a Magyar Narancsban jelent meg. Aztán olvastam szerte a Facebookon a baromságokat (bocsánat), miszerint nem kell nekünk a Karácsony, MERT ORBÁNT AKARJA MINISZTERELNÖKNEK

Kapkodom a fejemet, hogy a fenébe lehet ilyen hülyeséget (bocsánat) kitalálni? Murphy örök érvényű törvénye: “ami elromolhat, az el is romlik” alapján arra gondoltam, hogy amit félre lehet érteni, azt félre is értik. Különösen, ha cikk szerkesztője úgy rövidíti, alakítja át a szöveget, hogy félreérthető legyen.

Ezért gondoltam, hogy leírom Karácsony Gergely szavait az üggyel kapcsolatban. Kérek mindenkit, ezt higgyétek el és ne a képtelenséget, hogy Karácsony Orbánt akarja 3:)

Karácsony Gergely: “Adtam egy jó hosszú interjút a Magyar Narancsnak, ma jelent meg, vegyétek, vigyétek, olvassátok. Sok mindenről elmondom benne a véleményemet. A hosszú beszélgetés lerövidített összefoglalónak némelyike azonban félreértésre adhat okot. Annyi sok hazugsággal megvádoltak már ebben a kampányban, de ugye azt senki nem gondolja egy percig sem, hogy én Orbánt akarom kormányfőnek? Amikor arról beszélek, hogy Orbánnak ügyvezető miniszterelnökként végig kell majd néznie a NER lebontását, ez a magyar alkotmányos szabályok szerint azt jelenti: április 8-án legyőzzük Orbánt és még aznap nekilátunk a jogállam, a demokrácia, a tisztesség helyreállításának. Orbán április 8-ától már csak ügyvezető kormányfő, korlátozott jogkörrel, de csakis az új kormány felállásig. De ebben az elkerülhetetlen átmeneti időben is Veletek, a ti felhatalmazásotokkal elkezdjük lebontani a NER-t, hogy visszaállítsuk a politika becsületét, helyreállítsuk az orbáni alkotmánnyal tönkretett jogállamot és eltakarítsuk a korrupt rezsimet és kiszolgálóit. Ebben hiszek, erről is beszélek, a Magyar Narancs interjúban is. És így is lesz, ha április 8-án elmentek szavazni az MSZP-Párbeszéd listájára és egyéni jelöltjeire”

Köszönjük szépen Marika! Köszönjük, hogy a Te szavaiddal élve “az ilyen hülyeségek fénysebességgel terjednek”…., hogy mindent megteszel, hogy az igazság is ugyanígy eljusson az emberekhez. Köszönjük, hogy időt, s fáradtságot nem kímélve harcolsz a jóért, közös ügyünkért, egy élhető, európai Magyarországért!

Végezetül pedig: Legyen Karácsony!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: