Kósa Lajos királysága igen nagy veszélyben van – Ugyanis van egy ellenfele, aki minden bizonnyal nagyon nagyot nyer majd Debrecenben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kósa Lajos bajban van! Nem elég a botrány a rengeteg pénzről, de úgy fest, hogy a választást is elveszíti a legfrissebb mérések alapján.

Az új hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter, illetve a Viszlát, kétharmad!, a Közös Ország Mozgalom, a Számoljunk együtt és az 1 jelölt a változásért! nevű mozgalmak képviselői “A változás esélye” címmel tartottak sajtótájékoztatót…

Márki-Zay szerinte mind a 106 körzetben meg kell nevezni a legesélyesebb jelöltet a fideszes jelölttel szemben, és a fenti szervezetek és mérések segítségével most odáig jutottak el, hogy 53 körzetben tudják megjelölni a legesélyesebb ellenzéki jelöltet.

A polgármester azt mondta, a hódmezővásárhelyi eredmény megmutatta az országnak, hogy egy fideszes fészekben is nyerni lehet, mert a többséget irritálja a megfélemlítés és a korrupció.

Arra biztat mindenkit, hogy egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre adják le a szavazatukat, amennyiben le akarják váltani a Fideszt, a listás szavazatukról pedig pártszimpátiájuk alapján döntsenek.

A jelöltek nevét a rendszervaltas2018.hu oldalon lehet megtalálni, de Márki-Zay szerint aki regisztrál az oldalon, az hírlevélben is megkapja majd, hogy az ő körzetében ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt.

Szűkebb pátriánkat is említi Márki-Zayék táblázata. A hajdú-bihari 1-es körzetben szerintük Gurmai Zita (MSZP-Párbeszéd) a legesélyesebb arra, hogy legyőzze Kósa Lajost.

Gurmai Zita Fotó: MSZP


A hajdú-bihari 5-ös, hajdúszoboszlói központú körzetben már egy jobbikost tartanak érdemesnek arra, hogy meglepetést okozzon: Rigán István lehet a legnagyobb ellenfele a fideszes Bodó Sándornak. A többi négy hajdú-bihari körzetben még nem neveztek meg senkit, mert vagy nem mérték fel az erőviszonyokat, vagy eleve esélytelennek tartják az ellenzéki győzelmet. – írta meg a civishir.hu

Gurmai Zita MSZP-Párbeszéd, a változás jelöltje

Forrás: Civishír / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük