Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kósa Lajos bajban van! Nem elég a botrány a rengeteg pénzről, de úgy fest, hogy a választást is elveszíti a legfrissebb mérések alapján.

Az új hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter, illetve a Viszlát, kétharmad!, a Közös Ország Mozgalom, a Számoljunk együtt és az 1 jelölt a változásért! nevű mozgalmak képviselői “A változás esélye” címmel tartottak sajtótájékoztatót…

Márki-Zay szerinte mind a 106 körzetben meg kell nevezni a legesélyesebb jelöltet a fideszes jelölttel szemben, és a fenti szervezetek és mérések segítségével most odáig jutottak el, hogy 53 körzetben tudják megjelölni a legesélyesebb ellenzéki jelöltet.

A polgármester azt mondta, a hódmezővásárhelyi eredmény megmutatta az országnak, hogy egy fideszes fészekben is nyerni lehet, mert a többséget irritálja a megfélemlítés és a korrupció.

Arra biztat mindenkit, hogy egyéniben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre adják le a szavazatukat, amennyiben le akarják váltani a Fideszt, a listás szavazatukról pedig pártszimpátiájuk alapján döntsenek.

A jelöltek nevét a rendszervaltas2018.hu oldalon lehet megtalálni, de Márki-Zay szerint aki regisztrál az oldalon, az hírlevélben is megkapja majd, hogy az ő körzetében ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt.

Szűkebb pátriánkat is említi Márki-Zayék táblázata. A hajdú-bihari 1-es körzetben szerintük Gurmai Zita (MSZP-Párbeszéd) a legesélyesebb arra, hogy legyőzze Kósa Lajost.

Gurmai Zita Fotó: MSZP

A hajdú-bihari 5-ös, hajdúszoboszlói központú körzetben már egy jobbikost tartanak érdemesnek arra, hogy meglepetést okozzon: Rigán István lehet a legnagyobb ellenfele a fideszes Bodó Sándornak. A többi négy hajdú-bihari körzetben még nem neveztek meg senkit, mert vagy nem mérték fel az erőviszonyokat, vagy eleve esélytelennek tartják az ellenzéki győzelmet. – írta meg a civishir.hu

Gurmai Zita MSZP-Párbeszéd, a változás jelöltje

Forrás: Civishír / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: