Itt az utolsó nagy erőfelmérés: Melyik pártra szavazna ha most lennének a választások? (szavazás a cikkünkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lassan elöntik az internetet a kamu közvélemény-kutatások, így most az Ön segítségét kérjük.

Lassan ahány párt annyi felmérés – és annyi voksoldal, amelyben eligazítanak minket arról, melyik párt jelöltje a legesélyesebb, ezért úgy döntöttünk, hogy a BalraMagyar is megszervezi a saját kutatását.

Nyilván nem vagyunk naivak, sejtjük, hogy lapunkat inkább ellenzéki szavazók olvassák, azonban fogalmunk sincs, hogy olvasóink milyen pártállásúak, na meg arról sem vagyunk meggyőződve, hogy a jobboldali tollhadsereg nem repül azonnal rá egy ilyen szavazásra.

Éppen ezért izgalmas az, hogy milyen végeredménye lesz az itteni szavazásnak, már csak amiatt is, mert itt nem egy kutatóintézet módszertana, hanem az Önök szavazata fog dönteni.

Tehát jöjjön a nagy kérdés, vagyis hogy melyik pártot támogatná, ha most lennének a parlamenti választások.Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások Ön melyik pártra szavazna?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Arra kérjük, ha módjában áll, ossza meg ezt a cikket, hogy még teljesebb képet kaphassunk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük