BRÉKING: Elképesztő támadás indítottak Karácsony Gergely ellen – most kell összekapaszkodnunk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő, sunyi és aljas támadás indult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltje ellen.

Méghozzá nem akárhol, hanem ha úgy tetszik hazai fronton, ugyanis a demokratikus ellenzéki facebook csoportokba beépült Jobbik-aktivisták konkrétan a Fidesz módszereivel támadják Karácsony Gergelyt.A Jobbik egy olyan nemtelen lejárató kampányt indított mindazok után az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ellen, miután kiderült a legutóbbi mérésekből, az a Szocialisták és a PM megelőzte a Jobbikot, sőt ha a DK-t is hozzávesszük akkor nagyon kevés olyan esélyes egyéni jelölt marad az országban, amely támogatói mögött ne a DK vagy az MSZP-P állna.

A több jobbikos politikus is megosztotta hasonló leírással  az alábbi hangzatos, a Jobbik pártlapja által írt cikket:

Majd mindezeket a politikusok által megosztott cikkeket pártaktivisták továbbosztották a legtöbb demokratikus ellenzéki facebook csoportba:
Ismerős a módszer?

bizony, így önti el a fidesz is a médiatereket.

Egyébként az ügyben Karácsony Gergely is megszólalt:

Adtam egy jó hosszú interjút a Magyar Narancsnak, ma jelent meg, vegyétek, vigyétek, olvassátok. Sok mindenről elmondom benne a véleményemet. A hosszú beszélgetés lerövidített összefoglalónak némelyike azonban félreértésre adhat okot. Annyi sok hazugsággal megvádoltak már ebben a kampányban, de ugye azt senki nem gondolja egy percig sem, hogy én Orbánt akarom kormányfőnek?


Amikor arról beszélek, hogy Orbánnak ügyvezető miniszterelnökként végig kell majd néznie a NER lebontását, ez a magyar alkotmányos szabályok szerint azt jelenti: április 8-án legyőzzük Orbánt és még aznap nekilátunk a jogállam, a demokrácia, a tisztesség helyreállításának. Orbán április 8-ától már csak ügyvezető kormányfő, korlátozott jogkörrel, de csakis az új kormány felállásig.

OSZD MEG, HOGY MÁS IS LÁTHASSA A JOBBIK ALJAS MÓDSZEREIT!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük