Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztő, sunyi és aljas támadás indult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltje ellen.

Méghozzá nem akárhol, hanem ha úgy tetszik hazai fronton, ugyanis a demokratikus ellenzéki facebook csoportokba beépült Jobbik-aktivisták konkrétan a Fidesz módszereivel támadják Karácsony Gergelyt.

A Jobbik egy olyan nemtelen lejárató kampányt indított mindazok után az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ellen, miután kiderült a legutóbbi mérésekből, az a Szocialisták és a PM megelőzte a Jobbikot, sőt ha a DK-t is hozzávesszük akkor nagyon kevés olyan esélyes egyéni jelölt marad az országban, amely támogatói mögött ne a DK vagy az MSZP-P állna.

A több jobbikos politikus is megosztotta hasonló leírással  az alábbi hangzatos, a Jobbik pártlapja által írt cikket:

Majd mindezeket a politikusok által megosztott cikkeket pártaktivisták továbbosztották a legtöbb demokratikus ellenzéki facebook csoportba:

Ismerős a módszer?

bizony, így önti el a fidesz is a médiatereket.

Egyébként az ügyben Karácsony Gergely is megszólalt:

Adtam egy jó hosszú interjút a Magyar Narancsnak, ma jelent meg, vegyétek, vigyétek, olvassátok. Sok mindenről elmondom benne a véleményemet. A hosszú beszélgetés lerövidített összefoglalónak némelyike azonban félreértésre adhat okot. Annyi sok hazugsággal megvádoltak már ebben a kampányban, de ugye azt senki nem gondolja egy percig sem, hogy én Orbánt akarom kormányfőnek?

Amikor arról beszélek, hogy Orbánnak ügyvezető miniszterelnökként végig kell majd néznie a NER lebontását, ez a magyar alkotmányos szabályok szerint azt jelenti: április 8-án legyőzzük Orbánt és még aznap nekilátunk a jogállam, a demokrácia, a tisztesség helyreállításának. Orbán április 8-ától már csak ügyvezető kormányfő, korlátozott jogkörrel, de csakis az új kormány felállásig.

OSZD MEG, HOGY MÁS IS LÁTHASSA A JOBBIK ALJAS MÓDSZEREIT!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: