BRÉKING: Elképesztő támadás indítottak Karácsony Gergely ellen – most kell összekapaszkodnunk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő, sunyi és aljas támadás indult Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltje ellen.

Méghozzá nem akárhol, hanem ha úgy tetszik hazai fronton, ugyanis a demokratikus ellenzéki facebook csoportokba beépült Jobbik-aktivisták konkrétan a Fidesz módszereivel támadják Karácsony Gergelyt.

A Jobbik egy olyan nemtelen lejárató kampányt indított mindazok után az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ellen, miután kiderült a legutóbbi mérésekből, az a Szocialisták és a PM megelőzte a Jobbikot, sőt ha a DK-t is hozzávesszük akkor nagyon kevés olyan esélyes egyéni jelölt marad az országban, amely támogatói mögött ne a DK vagy az MSZP-P állna.

A több jobbikos politikus is megosztotta hasonló leírással  az alábbi hangzatos, a Jobbik pártlapja által írt cikket:

Majd mindezeket a politikusok által megosztott cikkeket pártaktivisták továbbosztották a legtöbb demokratikus ellenzéki facebook csoportba:Ismerős a módszer?

bizony, így önti el a fidesz is a médiatereket.

Egyébként az ügyben Karácsony Gergely is megszólalt:

Adtam egy jó hosszú interjút a Magyar Narancsnak, ma jelent meg, vegyétek, vigyétek, olvassátok. Sok mindenről elmondom benne a véleményemet. A hosszú beszélgetés lerövidített összefoglalónak némelyike azonban félreértésre adhat okot. Annyi sok hazugsággal megvádoltak már ebben a kampányban, de ugye azt senki nem gondolja egy percig sem, hogy én Orbánt akarom kormányfőnek?

Amikor arról beszélek, hogy Orbánnak ügyvezető miniszterelnökként végig kell majd néznie a NER lebontását, ez a magyar alkotmányos szabályok szerint azt jelenti: április 8-án legyőzzük Orbánt és még aznap nekilátunk a jogállam, a demokrácia, a tisztesség helyreállításának. Orbán április 8-ától már csak ügyvezető kormányfő, korlátozott jogkörrel, de csakis az új kormány felállásig.

OSZD MEG, HOGY MÁS IS LÁTHASSA A JOBBIK ALJAS MÓDSZEREIT!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük