Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje gigászi pofonnal küldte meg Orbánt – lesz mit kimagyaráznia a miniszterelnöknek


Forrás: Szabó Tímea Facebook oldal
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke nagyon durván beleállt ismét Orbánba…

 

Orbán továbbra is szándékosan pusztítja a betegellátást!Nulla Fidesz-KDNP képviselő jött ma el a Költségvetési bizottság ülésére, ahol tárgyalták volna az egészségügyi dolgozók azonnal, 50%-os béremeléséről szóló javaslatomat! Ennyire érdekli őket, hogy a magyar emberek egyre nagyobb veszélyben vannak, mert egyre kevesebb az orvos, az ápoló, a műtős.

Hazudnak folyamatosan a nemlétező béremelésekről, miközben lopják a pénzt a saját családtagjaiknak!

A javaslatom szerint 200 milliárd forintból azonnal meg lehetett volna oldani több, mint 95 ezer egészségügyi dolgozó azonnali béremelését, és több millió ember biztonságosabb ellátását!

Mert félreértés ne essék: itt nem csak a betegellátásban dolgozókról van szó, hanem mindannyiunk biztonságos gyógyításáról! Ha nem marad senki a kórházakban, rendelőintézetekben, akkor itt az egész országot veszélyeztetik Orbánék. Persze nekik mindegy, mert ők külföldre járnak kezeltetni magukat, a többi embernek meg marad a szegénykórház vagy a méregdrága magánellátás, amit szintén Orbán haverjai vásárolnak föl.

Elég volt ebből! Április 8-án el kell ezeket kergetni, mert lassan mindannyian belepusztulunk Orbánék ámokfutásába! Mindenki menjen el szavazni, és helyben a legesélyesebb jelöltre adja le a szavazatát, hogy legyőzzük ezt a kegyetlen bandát!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük