Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje gigászi pofonnal küldte meg Orbánt – lesz mit kimagyaráznia a miniszterelnöknek


Forrás: Szabó Tímea Facebook oldal
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke nagyon durván beleállt ismét Orbánba…

 

Orbán továbbra is szándékosan pusztítja a betegellátást!

Nulla Fidesz-KDNP képviselő jött ma el a Költségvetési bizottság ülésére, ahol tárgyalták volna az egészségügyi dolgozók azonnal, 50%-os béremeléséről szóló javaslatomat! Ennyire érdekli őket, hogy a magyar emberek egyre nagyobb veszélyben vannak, mert egyre kevesebb az orvos, az ápoló, a műtős.

Hazudnak folyamatosan a nemlétező béremelésekről, miközben lopják a pénzt a saját családtagjaiknak!

A javaslatom szerint 200 milliárd forintból azonnal meg lehetett volna oldani több, mint 95 ezer egészségügyi dolgozó azonnali béremelését, és több millió ember biztonságosabb ellátását!

Mert félreértés ne essék: itt nem csak a betegellátásban dolgozókról van szó, hanem mindannyiunk biztonságos gyógyításáról! Ha nem marad senki a kórházakban, rendelőintézetekben, akkor itt az egész országot veszélyeztetik Orbánék. Persze nekik mindegy, mert ők külföldre járnak kezeltetni magukat, a többi embernek meg marad a szegénykórház vagy a méregdrága magánellátás, amit szintén Orbán haverjai vásárolnak föl.Elég volt ebből! Április 8-án el kell ezeket kergetni, mert lassan mindannyian belepusztulunk Orbánék ámokfutásába! Mindenki menjen el szavazni, és helyben a legesélyesebb jelöltre adja le a szavazatát, hogy legyőzzük ezt a kegyetlen bandát!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük