Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztő mennyiségű az aljasság a maffia-kormány és a tagjai körül. Egyre jobban szorul a hurok a nyakuk körül. Íme a legújabb…

Matolcsy György nagyobbik fia, Matolcsy Máté tavaly nyáron, alig két héttel az után vásárolt budai lusuxingatlant, hogy öccse, Matolcsy Ádám is ugyanígy tett. Ahogy az előbbiét, a Kondor úti villa megvásárlát is Matolcsyék unokatestvérének bankja, az NHB segítette hitellel.

Tavaly nyáron vásárolt a jegybankelnök fia 430 millióért luxusingatlant a Rózsadombon. Azóta arra is fény derült, hogy az ingatlant maga Matolcsy György jegybankelnök használja. A 24.hu most a nemzeti újburzsoázia egyik legfényesebb családjának újabb befektetéséről ír, miszerint ugyanebben az időszakban vásárolt néhány utcával arrább Matolcsy Máté is egy 150 millió forintért hirdetett ingatlant.

A villát a korábban Matolcsy György, ma Matolcsy Máté tulajdonában álló cég, a Mém Műhely Kft. vásárolta meg, a család korábbi ingatlanvásárlásához hasonló sémában: a villát a Matolcsy-fivérek unokatestvére, Szemerey Tamás tulajdonában álló banktól, az NHB Növekedési Hitel Banktól felvett 90 milliós kölcsönből vásárolták meg.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: