Olyan botrány van kirobbanóban, amely rövidre zárhatja a választási kampányt a Fidesz számára


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő mennyiségű az aljasság a maffia-kormány és a tagjai körül. Egyre jobban szorul a hurok a nyakuk körül. Íme a legújabb…

Matolcsy György nagyobbik fia, Matolcsy Máté tavaly nyáron, alig két héttel az után vásárolt budai lusuxingatlant, hogy öccse, Matolcsy Ádám is ugyanígy tett. Ahogy az előbbiét, a Kondor úti villa megvásárlát is Matolcsyék unokatestvérének bankja, az NHB segítette hitellel.

Tavaly nyáron vásárolt a jegybankelnök fia 430 millióért luxusingatlant a Rózsadombon. Azóta arra is fény derült, hogy az ingatlant maga Matolcsy György jegybankelnök használja. A 24.hu most a nemzeti újburzsoázia egyik legfényesebb családjának újabb befektetéséről ír, miszerint ugyanebben az időszakban vásárolt néhány utcával arrább Matolcsy Máté is egy 150 millió forintért hirdetett ingatlant.A villát a korábban Matolcsy György, ma Matolcsy Máté tulajdonában álló cég, a Mém Műhely Kft. vásárolta meg, a család korábbi ingatlanvásárlásához hasonló sémában: a villát a Matolcsy-fivérek unokatestvére, Szemerey Tamás tulajdonában álló banktól, az NHB Növekedési Hitel Banktól felvett 90 milliós kölcsönből vásárolták meg.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük