Lázár János olyan durva fenyegetőzésbe kezdett Hódmezővásárhelyen, ami még tőle is döbbenetes


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ahogy a minap megírtuk, Lázár elképesztően aljas módon állt bele Márki-Zay Péterbe… S itt nem állt meg… 

Óriási brékinget hirdetett meg ma reggelre Facebook oldalán Lázár János. Ez a bréking, először azt hittük, csupán a hódmezővásárhelyi, 47-es főút elkerülő szakaszának idő előtti átadását jelentette, ugyanis ezzel kezdte mondandóját a miniszter. –2016-ban döntött úgy a magyar kormány, hogy 38 milliárd forintos beruházással valósítja meg az elkerülő utat, ezt sikerült idő előtt befejezni – mondta Lázár.

Az útról szóló bejelentés viszonylag hamar véget ért és jöhetett az, amiről valóban szólt ez a mai élő videó:

– Az elmúlt években kiváló szövetség volt a kormány és Hódmezővásárhely lakosai között, ám az elmúlt hetekben az új polgármester hadat üzent a kormánynak és személyesen Orbán Viktornak – folytatta mondandóját Lázár.

A miniszter azt mondta, szeretne mindenkit megnyugtatni, hogy a kormány egy polgármesterrel sem akar háborúzni. Szerinte Hódmezővásárhelynek békére és fejlődésre van szüksége.
– Ha valaki Orbán Viktor kihívója akar lenni a miniszterelnöki székben, ne használja fel a városa lakóit erre – hangsúlyozta Lázár, aki ezt többször is megismételte.

Lázár szerint ha ez így folytatódik, akkor nem a kormány újraválasztása, ahogy a polgármester mondja, hanem Márki-Zay Péter jelenti majd Trianont Hódmezővásárhelynek.

Arra még nem gondolt Lázár, hogy a Vásárhelyi Embereknek elegük lett a demagóg, mocskolódó, uszító, félelemre építő politikából?Forrás: 168 óra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük