Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a minap megírtuk, Lázár elképesztően aljas módon állt bele Márki-Zay Péterbe… S itt nem állt meg… 

Óriási brékinget hirdetett meg ma reggelre Facebook oldalán Lázár János. Ez a bréking, először azt hittük, csupán a hódmezővásárhelyi, 47-es főút elkerülő szakaszának idő előtti átadását jelentette, ugyanis ezzel kezdte mondandóját a miniszter. –2016-ban döntött úgy a magyar kormány, hogy 38 milliárd forintos beruházással valósítja meg az elkerülő utat, ezt sikerült idő előtt befejezni – mondta Lázár.

Az útról szóló bejelentés viszonylag hamar véget ért és jöhetett az, amiről valóban szólt ez a mai élő videó:

– Az elmúlt években kiváló szövetség volt a kormány és Hódmezővásárhely lakosai között, ám az elmúlt hetekben az új polgármester hadat üzent a kormánynak és személyesen Orbán Viktornak – folytatta mondandóját Lázár.

A miniszter azt mondta, szeretne mindenkit megnyugtatni, hogy a kormány egy polgármesterrel sem akar háborúzni. Szerinte Hódmezővásárhelynek békére és fejlődésre van szüksége.
– Ha valaki Orbán Viktor kihívója akar lenni a miniszterelnöki székben, ne használja fel a városa lakóit erre – hangsúlyozta Lázár, aki ezt többször is megismételte.

Lázár szerint ha ez így folytatódik, akkor nem a kormány újraválasztása, ahogy a polgármester mondja, hanem Márki-Zay Péter jelenti majd Trianont Hódmezővásárhelynek.

Arra még nem gondolt Lázár, hogy a Vásárhelyi Embereknek elegük lett a demagóg, mocskolódó, uszító, félelemre építő politikából?

Forrás: 168 óra


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...

Itt a nagy bejelentés: Legendás műsor tér vissza az RTL képernyőjén

Az Activity rendkívüli népszerűségnek örvendett a TV2-n, ami később Extrém Activity néven került vissza a képernyőkre. A játékot Szulák Andrea irányította, majd a Life...

A fiatal Momentumos politikus felmosta a padlót Orbán feketeöves propagandistájával

 "A putyinista agyrém még nem ért el a mélypontra: Bencsik András szerint a magyar katonák rossz oldalon állnak Koszovóban" – írja posztjában Tompos Márton, a...