Lázár János olyan durva fenyegetőzésbe kezdett Hódmezővásárhelyen, ami még tőle is döbbenetes


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ahogy a minap megírtuk, Lázár elképesztően aljas módon állt bele Márki-Zay Péterbe… S itt nem állt meg… 

Óriási brékinget hirdetett meg ma reggelre Facebook oldalán Lázár János. Ez a bréking, először azt hittük, csupán a hódmezővásárhelyi, 47-es főút elkerülő szakaszának idő előtti átadását jelentette, ugyanis ezzel kezdte mondandóját a miniszter. –2016-ban döntött úgy a magyar kormány, hogy 38 milliárd forintos beruházással valósítja meg az elkerülő utat, ezt sikerült idő előtt befejezni – mondta Lázár.

Az útról szóló bejelentés viszonylag hamar véget ért és jöhetett az, amiről valóban szólt ez a mai élő videó:– Az elmúlt években kiváló szövetség volt a kormány és Hódmezővásárhely lakosai között, ám az elmúlt hetekben az új polgármester hadat üzent a kormánynak és személyesen Orbán Viktornak – folytatta mondandóját Lázár.

A miniszter azt mondta, szeretne mindenkit megnyugtatni, hogy a kormány egy polgármesterrel sem akar háborúzni. Szerinte Hódmezővásárhelynek békére és fejlődésre van szüksége.
– Ha valaki Orbán Viktor kihívója akar lenni a miniszterelnöki székben, ne használja fel a városa lakóit erre – hangsúlyozta Lázár, aki ezt többször is megismételte.

Lázár szerint ha ez így folytatódik, akkor nem a kormány újraválasztása, ahogy a polgármester mondja, hanem Márki-Zay Péter jelenti majd Trianont Hódmezővásárhelynek.

Arra még nem gondolt Lázár, hogy a Vásárhelyi Embereknek elegük lett a demagóg, mocskolódó, uszító, félelemre építő politikából?

Forrás: 168 óra

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük