Elfogyott Gyurcsány Ferenc türelme – olyan lépésre szánta el magát, ami után Ön is máshogy néz a volt miniszterelnökre


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Gyurcsány Ferenc meglepő lépésre szánta el magát, úgy tűnik véget ért a finomkodás időszaka.

Bombaként robbant a hír tegnap este, hogy az MSZP-DK-LMP tárgyalások nem hogy előrébb de távolabb vitték a pártokat a közös megoldásoktól.

Azonban az ügy pikantériáját mégsem ez adta, hanem hogy az LMP politikusa Vágó Gábor nemes egyszerűséggel arra utalt az újságíróknak, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke részegen fogadta az LMP tárgyalódelegációtát.

Gyurcsánynak ez volt az utolsó csepp a pohárban. A DK bejelentette perelik az LMP-t. Mint a párt fogalmaz:

Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt.

Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron.

Ez viszont bizonyosan azt jelenti, a DK és az LMP egyhamar nem fognak egymásra találni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük