Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes! Nincs nap, hogy ne derülne ki valami aljasság vagy ocsmányság valamelyik kormánypárti politikusról. Nah erre vajon mit lép majd a külügyminiszter úr? 

Felkerült a Twitterre egy valószínűleg 1995-ös újságkivágás, amelyben Szijjártó, aki ma a Fidesz-kormány külügyminisztere, beszámol amerikai útjáról, amelyet a Soros Alapítvány fizetett, miután nyert egy pályázaton.

Szijjártó Péter Amerikában Forrás: internet

Szijjártó, a győri Czuczor Gergely Bencés gimnázium harmadikos tanulója volt, amikoris jelentkezett a Soros Alapítvány pályázatára. A pályázaton 1500 jelentkező közül választották ki azt a tucatnyi szerencsés magyar tanulót, akik aztán az alapítvány támogatásával egy fél évet az Egyesült Államokban tölthettek.

“Szorongás nélkül vágtam neki az útnak, úgy gondoltam, a Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok” – nyilatkozta erről Szijjártó, aki saját bevallása szerint a repülőjegy, a biztosítás és az ösztöndíj mellé még heti 75 dollár zsebpénzt is kapott.

Nos Gyuri bácsi kidobott egy jó marék pénzt, egy jellemtelen alakra. De ugyanígy járt sok ás fickóval, akiket segített anyagilag ösztöndíjjal is, Fidesz pártalapításra is pocsékolt dollárt, de mintha a kukába dobta volna…

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: