Elképesztően aljas húzással reagált Lázár Márki-Zay eddigi tevékenységére – Egyszerűen hihetetlen mit meg nem tesz a maffia kormány


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Döbbenten állunk a Vásárhelyi fejlemények előtt. Ez volt Lázár János minden bizonnyal eddigi leggusztustalanabb húzása…

Elárulta a közös megegyezést Végh Ibolya aljegyző – közölte a független polgármester, s szakmai és etikai hibák miatt meg is vált tőle. „Végh Ibolya nem csak az előző, sokéves működésével szolgálta meg Lázár János bizalmát.

A bizalom nyilván kölcsönös volt, hiszen így lehetett, hogy a családjának több önkormányzati tulajdonú lakást is értékesítettek jelentős kedvezménnyel.

Hanem a viszony, úgy látom, hogy tovább tart. Ez a bizalmi kapcsolat vezethetett oda, hogy ilyen magas pozíciót tölt be.

Én ettől függetlenül a városházán mindenkinek azt tanácsolom, gondolja meg, mennyiben áll egy olyan ember mellé, akinek a további karrierje részben ismeretlen. […] Lázár János karrierje a vége felé jár” – nyilatkozta Márki-Zay Péter.

Ugyanis Végh Ibolya március 23-tól a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetője lesz. Az ellenőrzésekkel pedig akár el is lehetetlenítheti a  polgármester munkáját…

Forrás: Hír TV


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük