Elképesztően aljas húzással reagált Lázár Márki-Zay eddigi tevékenységére – Egyszerűen hihetetlen mit meg nem tesz a maffia kormány


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Döbbenten állunk a Vásárhelyi fejlemények előtt. Ez volt Lázár János minden bizonnyal eddigi leggusztustalanabb húzása…

Elárulta a közös megegyezést Végh Ibolya aljegyző – közölte a független polgármester, s szakmai és etikai hibák miatt meg is vált tőle. „Végh Ibolya nem csak az előző, sokéves működésével szolgálta meg Lázár János bizalmát.

A bizalom nyilván kölcsönös volt, hiszen így lehetett, hogy a családjának több önkormányzati tulajdonú lakást is értékesítettek jelentős kedvezménnyel.Hanem a viszony, úgy látom, hogy tovább tart. Ez a bizalmi kapcsolat vezethetett oda, hogy ilyen magas pozíciót tölt be.

Én ettől függetlenül a városházán mindenkinek azt tanácsolom, gondolja meg, mennyiben áll egy olyan ember mellé, akinek a további karrierje részben ismeretlen. […] Lázár János karrierje a vége felé jár” – nyilatkozta Márki-Zay Péter.

Ugyanis Végh Ibolya március 23-tól a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetője lesz. Az ellenőrzésekkel pedig akár el is lehetetlenítheti a  polgármester munkáját…

Forrás: Hír TV


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük