Több tízezer megosztásnál jár a Békemenet legdurvább fényképe, ami mindent elárul a Fideszről


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő!

A tegnapi ellenzéki tüntetésen mutatta ezt a fotót egy ismerősöm, és nem mertem hinni a szememnek. Valóban az elmúlt 8 év minden egyes mozzanatát bele lehet sűríteni egyetlenegy fényképbe.És igen megtörtént. Valószínűleg sajtótörténi relikvia lesz abból a fényképből, amelyet egy szemfüles járókelő készített. Azért az sem piskóta amilyen történetet meséltek még ismerőseim a Békemenetről:

“Nem fogod elhinni! Még javában tartott az Orbán-beszéd amikor már elkezdtek elszivárogni a Kossuth térről a Békemenetesek. Na de tudod hová mentek? Igen gyrosozni! Ott álltak a szír gyrososoknál hónuk alatt a fideszes tábláikkal és falták a közel-keleti migráns-csemegét. Még Soros György is megirigyelte volna ezt a jelenetet”

Na de a fent említett fényképet is bemutatjuk, íme:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük