Több tízezer megosztásnál jár a Békemenet legdurvább fényképe, ami mindent elárul a Fideszről


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő!

A tegnapi ellenzéki tüntetésen mutatta ezt a fotót egy ismerősöm, és nem mertem hinni a szememnek. Valóban az elmúlt 8 év minden egyes mozzanatát bele lehet sűríteni egyetlenegy fényképbe.

És igen megtörtént. Valószínűleg sajtótörténi relikvia lesz abból a fényképből, amelyet egy szemfüles járókelő készített. Azért az sem piskóta amilyen történetet meséltek még ismerőseim a Békemenetről:

“Nem fogod elhinni! Még javában tartott az Orbán-beszéd amikor már elkezdtek elszivárogni a Kossuth térről a Békemenetesek. Na de tudod hová mentek? Igen gyrosozni! Ott álltak a szír gyrososoknál hónuk alatt a fideszes tábláikkal és falták a közel-keleti migráns-csemegét. Még Soros György is megirigyelte volna ezt a jelenetet”

Na de a fent említett fényképet is bemutatjuk, íme:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük