Szavazás: Ön szerint össze kell fogni a Jobbikkal?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szavazás cikkünkben!

Nos, úgy áll a helyzet, hogy Gyurcsány Ferenc tegnap elrúgta azt a bizonyos pöttyös labdát a demokratikus ellenzéki pártok közös rendezvényén, amikor rácáfolt Kunhalmi Ágnes közvetlenül előtte elmondott beszédére és bejelentette: tárgyalásokat kezdeményez a Jobbikkal.

A tegnapi bejelentés óta áll a bál az ellenzéki oldalon, ugyanis sokak csalódtak Gyurcsány Ferencben bejelentése miatt. Mert tény, hogy matematikailag sokkal nagyobb az esély Orbánék leváltására Vona Gábor pártjával, azonban a korábbi elveket felülírhatja-e a matematika.

Sokak szerint pedig a Jobbik és a Fidesz nem különbözik sokban egymástól. Amikor éveken keresztül a Jobbik azt hangoztatta, hogy a Fidesz valójában az Ő programjukat valósítja meg, azzal sok demokrata számára hiteltelenné vált Vona, ugyanis ha a Jobbik egyetért a Fidesz intézkedéseivel, voltaképpen cseberből vederbe kerülnénk a Jobbikkal.

Szóval íme a vita, ami majd egy napja borzolja az ellenzéki oldalt. Ön hogyan döntene?Ön szerint a demokrata ellenzéknek össze kellene fognia a Jobbikkal?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük