Szavazás: Ön szerint össze kell fogni a Jobbikkal?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Szavazás cikkünkben!

Nos, úgy áll a helyzet, hogy Gyurcsány Ferenc tegnap elrúgta azt a bizonyos pöttyös labdát a demokratikus ellenzéki pártok közös rendezvényén, amikor rácáfolt Kunhalmi Ágnes közvetlenül előtte elmondott beszédére és bejelentette: tárgyalásokat kezdeményez a Jobbikkal.

A tegnapi bejelentés óta áll a bál az ellenzéki oldalon, ugyanis sokak csalódtak Gyurcsány Ferencben bejelentése miatt. Mert tény, hogy matematikailag sokkal nagyobb az esély Orbánék leváltására Vona Gábor pártjával, azonban a korábbi elveket felülírhatja-e a matematika.

Sokak szerint pedig a Jobbik és a Fidesz nem különbözik sokban egymástól. Amikor éveken keresztül a Jobbik azt hangoztatta, hogy a Fidesz valójában az Ő programjukat valósítja meg, azzal sok demokrata számára hiteltelenné vált Vona, ugyanis ha a Jobbik egyetért a Fidesz intézkedéseivel, voltaképpen cseberből vederbe kerülnénk a Jobbikkal.

Szóval íme a vita, ami majd egy napja borzolja az ellenzéki oldalt. Ön hogyan döntene?

Ön szerint a demokrata ellenzéknek össze kellene fognia a Jobbikkal?View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük