Ha sokan megyünk ma tüntetni, akkor újabb ütést viszünk be a Fidesznek. – Szóval: Talpra magyar, hí a haza! Itt az idő, most vagy soha! Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha sokan megyünk ma tüntetni, akkor újabb ütést viszünk be a Fidesznek. Ha sokan megyünk el április 8-án szavazni, akkor győzni fogunk!

#Változást MSZP-Párbeszéd ✘

 

A Fidesz elmondta a választópolgároknak, hogy ha a baloldal győz, Budapest sokkal jobban fog hasonlítani Bécsre, mint most. Ez így is lesz!

Most 2018 április 8-án olyan értékekért kell újra küzdenünk, amelyeket senki nem kérdőjelezett meg korábban Magyarországon. Dávid és Góliát küzdelméhez hasonlíthatjuk a helyzetet, és én vagyok Dávid, akinek igaza van, s végül győzni fog! ✘ MSZP-Párbeszéd ✘ #Változást – Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük