Ha sokan megyünk ma tüntetni, akkor újabb ütést viszünk be a Fidesznek. – Szóval: Talpra magyar, hí a haza! Itt az idő, most vagy soha! Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha sokan megyünk ma tüntetni, akkor újabb ütést viszünk be a Fidesznek. Ha sokan megyünk el április 8-án szavazni, akkor győzni fogunk!

#Változást MSZP-Párbeszéd ✘ 

A Fidesz elmondta a választópolgároknak, hogy ha a baloldal győz, Budapest sokkal jobban fog hasonlítani Bécsre, mint most. Ez így is lesz!

Most 2018 április 8-án olyan értékekért kell újra küzdenünk, amelyeket senki nem kérdőjelezett meg korábban Magyarországon. Dávid és Góliát küzdelméhez hasonlíthatjuk a helyzetet, és én vagyok Dávid, akinek igaza van, s végül győzni fog! ✘ MSZP-Párbeszéd ✘ #Változást – Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük