Rájár a rúd Tarlósra is – az ellenzéki politikus olyan gyomrost vitt be a Főpolgármesternek, hogy az biztosan megemlegeti


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Így kell ezt kérem szépen! Lehet jobban járt volna a Főpolgármester, ha kimarad az Elios-ügyből…

Előbb-utóbb csak kiderül az igazság, még ha a fideszes oligarcháknak és haveroknak nagyon-nagyon fájni is fog…

A Liberálisok a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordulnak a fővárosban kiírt, LED-es lámpacsere közbeszerzési felhívása ügyében. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. által kiírt közbeszerzés jelentkezési határideje ugyanis több mint egy hónapja lejárt, azonban sem a BDK, sem a fővárosi vezetők nem hajlandóak elárulni, hogy szerepel-e a több mint egymilliárd forintos tender ajánlattevői között az Elios, azaz Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége.

Tarlós István nem hajlandó elárulni semmit a közbeszerzési eljárás eredményéről, arról, hogy Tiborcz István érintett-e a tenderben.

A Liberálisok szerint fennáll a gyanú, hogy a főpolgármester direkt tartja vissza a közbeszerzéssel kapcsolatos információkat, és megint a fideszes oligarchák igényeit elégíti ki, ahelyett, hogy a fővárosiak érdekeit szolgálná.

A Fidesz abban reménykedik, hogy a választások után az ellenzék már nem kérheti számon a tisztességtelen közbeszerzési pályázatokat, ebben azonban tévednek.

A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként minden erejükkel azért dolgoznak, hogy leleplezzék a Fidesz botrányos ügyeit. A kormányváltás után visszaállítjuk a demokráciát, a jogállamot, és felszámoljuk a korrupciót Magyarországon.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke Fotó: Liberálisok


Április 8-án a budapestiek kezében van a döntés: azt akarják, hogy Tiborcz István rossz minőségű lámpákkal árassza el az utcákat, vagy hogy Orbán Viktor családja vonuljon ki a fővárost érintő beruházásokból.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke

Forrás: Liberálisok.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük