Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Így kell ezt kérem szépen! Lehet jobban járt volna a Főpolgármester, ha kimarad az Elios-ügyből…

Előbb-utóbb csak kiderül az igazság, még ha a fideszes oligarcháknak és haveroknak nagyon-nagyon fájni is fog…

A Liberálisok a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordulnak a fővárosban kiírt, LED-es lámpacsere közbeszerzési felhívása ügyében. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. által kiírt közbeszerzés jelentkezési határideje ugyanis több mint egy hónapja lejárt, azonban sem a BDK, sem a fővárosi vezetők nem hajlandóak elárulni, hogy szerepel-e a több mint egymilliárd forintos tender ajánlattevői között az Elios, azaz Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége.

Tarlós István nem hajlandó elárulni semmit a közbeszerzési eljárás eredményéről, arról, hogy Tiborcz István érintett-e a tenderben.

A Liberálisok szerint fennáll a gyanú, hogy a főpolgármester direkt tartja vissza a közbeszerzéssel kapcsolatos információkat, és megint a fideszes oligarchák igényeit elégíti ki, ahelyett, hogy a fővárosiak érdekeit szolgálná.

A Fidesz abban reménykedik, hogy a választások után az ellenzék már nem kérheti számon a tisztességtelen közbeszerzési pályázatokat, ebben azonban tévednek.

A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként minden erejükkel azért dolgoznak, hogy leleplezzék a Fidesz botrányos ügyeit. A kormányváltás után visszaállítjuk a demokráciát, a jogállamot, és felszámoljuk a korrupciót Magyarországon.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke Fotó: Liberálisok

Április 8-án a budapestiek kezében van a döntés: azt akarják, hogy Tiborcz István rossz minőségű lámpákkal árassza el az utcákat, vagy hogy Orbán Viktor családja vonuljon ki a fővárost érintő beruházásokból.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke

Forrás: Liberálisok.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...