Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Így kell ezt kérem szépen! Lehet jobban járt volna a Főpolgármester, ha kimarad az Elios-ügyből…

Előbb-utóbb csak kiderül az igazság, még ha a fideszes oligarcháknak és haveroknak nagyon-nagyon fájni is fog…

A Liberálisok a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordulnak a fővárosban kiírt, LED-es lámpacsere közbeszerzési felhívása ügyében. A Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. által kiírt közbeszerzés jelentkezési határideje ugyanis több mint egy hónapja lejárt, azonban sem a BDK, sem a fővárosi vezetők nem hajlandóak elárulni, hogy szerepel-e a több mint egymilliárd forintos tender ajánlattevői között az Elios, azaz Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége.

Tarlós István nem hajlandó elárulni semmit a közbeszerzési eljárás eredményéről, arról, hogy Tiborcz István érintett-e a tenderben.

A Liberálisok szerint fennáll a gyanú, hogy a főpolgármester direkt tartja vissza a közbeszerzéssel kapcsolatos információkat, és megint a fideszes oligarchák igényeit elégíti ki, ahelyett, hogy a fővárosiak érdekeit szolgálná.

A Fidesz abban reménykedik, hogy a választások után az ellenzék már nem kérheti számon a tisztességtelen közbeszerzési pályázatokat, ebben azonban tévednek.

A Liberálisok a Változás Szövetségének tagjaként minden erejükkel azért dolgoznak, hogy leleplezzék a Fidesz botrányos ügyeit. A kormányváltás után visszaállítjuk a demokráciát, a jogállamot, és felszámoljuk a korrupciót Magyarországon.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke Fotó: Liberálisok

Április 8-án a budapestiek kezében van a döntés: azt akarják, hogy Tiborcz István rossz minőségű lámpákkal árassza el az utcákat, vagy hogy Orbán Viktor családja vonuljon ki a fővárost érintő beruházásokból.

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke

Forrás: Liberálisok.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: