Megtört a jég: Orbánék válaszoltak Gulyás Marciék vitameghívására – nem fogod elhinni mit írtak a Közös Országnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán Viktor kijelentette korábban ő csata elöl nem hátrál meg, kész bármelyik pillanatban felvenni a kesztyűt, ha arra kerül a sor!

Talán ezen felbuzdulva, vagy azért mert egy normális európai országban már csak így megy a Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom vitát szervezett az összes párt listavezetőjének, amelyre természetesen meghívták Orbán Viktort is, mint a Fidesz listavezetőjét.

Az állampárt eddig válaszra sem méltatott senkit, aki vitára hívta eddig Orbánt, noha vannak akik még emlékezhetnek arra, hogy 1998-ban a Fidesz egész oldalas hirdetésekben könyörgött Horn Gyulának, hogy álljon ki az akkor még tejfölös szájú Orbánnal vitatkozni.

Ha valaki azonban azt gondolta volna, hogy Magyarország egy normális európai ország, hát nem tévedett. Azonban a normális európai Magyarországnak nem normális vezetői vannak.

Na, de milyen választ kaptak Gulyás Marciék, hát olyat, amit biztosan nem tesznek zsebre:

Nagy dolog történt, a Fidesz kivételesen reagált egy vitameghívásunkra, méghozzá nem mással, mint a március 25-i listavezetői vitával kapcsolatban! Azt írják, Orbán Viktor azért nem vesz részt, mert az ellenfelei nem vitaképesek: “Valódi és értelmes vita nem folytatható olyanokkal, akik az ország legelemibb érdekét sem hajlandóak szem előtt tartani, sőt, minden erővel az ellen tevékenykednek. Ilyen feltételek mellett vitatkozni képmutatás, sőt, a szavazók semmibevétele lenne.”Szerintetek ki az, aki nem vitaképes, és aki igazából semmibe veszi a szavazókat?

 

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük