Karácsony Gergely ilyet még sosem mondott: olyan szavakkal küldte el Orbánt oda, hogy csak pislogunk mi is


2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tűnik a baloldal miniszterelnök-jelöltje végleg sutba dobta a jófiús imidzsét. Jelezzük, jól áll neki.

Karácsony Gergelynél Orbánék most már végleg átlépték azt a lélektani határt, amikor már az amúgy visszafogott és szakmai zuglói polgármester és miniszterelnök-jelölt is kijön a béketűréséből.

Bécsben fogadta hivatalában Karácsony Gergelyt Christian Kern volt kancellár, aki Ausztria Szociáldemokrata Pártja, az SPÖ elnökeként biztosította támogatásáról a testvérpárt MSZP-t.

Talán jellemző, hogy míg a kampányban Orbán Viktor egyetlen nyugati vezetővel sem találkozott, addig Karácsonyt szinte a teljes európai közösség a támogatásáról biztosította. Nem véletlen talán, hogy néhány nappal a baloldal miniszterelnök-jelöltje éppen Ausztriába látogatott.

Ezen a találkozón fogalmazta meg kijelentéseit Karácsony Gergely, aki szerint:

“Az orbánizmus egy betegség, ami fertőzi Európát!”

Le a kalappal Karácsony Gergelynek! Sajnos a Fidesszel más stílusban nem lehet tárgyalni. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük