Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha eddig nem lett volna világos mindenki számára az, hogy hol is élünk a Fidesz-propaganda mindenkit világosan eligazított a témában.

“Sose szabad full kreténbe tolni” – hangzik az ismert filmes idézet, azonban mit sem számít mindez, ha az emberfia propagandát tol. Egész egyszerűen az ország értelmesebbik fele sírva röhög a Fidesz erőlködésen, a másik fele meg ennek a zászlaja alatt menetel.

De már ők is szégyenkezve. Bevallom ismeretségi körömben már egy olyan Fidesz-szavazó sem maradt, aki büszke lenne arra, hogy annak idején bizalmat adott  Orbánéknak, egyre többeknek nyílik fel a szemük, mert egész egyszerűen a Fideszt elkapta a gépszíj és nem bírnak leállni.

Most mutatunk egy fotót, ami mindent de mindent elárul a hazai közállapotokról. Arra kérjük ezután a Tisztelt Olvasónkat, ossza meg ezt a cikket facebookon ismerőseivel, mert ez garantáltan felébreszti még azokat is, akik holnap menetelni szándékoznak a békemeneten.

Ha valaki meséli nekem azt mondom, ilyen nem létezik, a valóság azonban mindig arcon csap és amikor egy pillanatra, családi körben azt gondolnám ez egy normális ország, be kell látnom, a legnagyobbat tévedtem:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: