Ennél nagyobb öngólt nem is lőhetett volna magának a fideszes lakájmédia – csoda ha a Békemenetesek ezután nem maradnak otthon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha eddig nem lett volna világos mindenki számára az, hogy hol is élünk a Fidesz-propaganda mindenkit világosan eligazított a témában.

“Sose szabad full kreténbe tolni” – hangzik az ismert filmes idézet, azonban mit sem számít mindez, ha az emberfia propagandát tol. Egész egyszerűen az ország értelmesebbik fele sírva röhög a Fidesz erőlködésen, a másik fele meg ennek a zászlaja alatt menetel.

De már ők is szégyenkezve. Bevallom ismeretségi körömben már egy olyan Fidesz-szavazó sem maradt, aki büszke lenne arra, hogy annak idején bizalmat adott  Orbánéknak, egyre többeknek nyílik fel a szemük, mert egész egyszerűen a Fideszt elkapta a gépszíj és nem bírnak leállni.

Most mutatunk egy fotót, ami mindent de mindent elárul a hazai közállapotokról. Arra kérjük ezután a Tisztelt Olvasónkat, ossza meg ezt a cikket facebookon ismerőseivel, mert ez garantáltan felébreszti még azokat is, akik holnap menetelni szándékoznak a békemeneten.

Ha valaki meséli nekem azt mondom, ilyen nem létezik, a valóság azonban mindig arcon csap és amikor egy pillanatra, családi körben azt gondolnám ez egy normális ország, be kell látnom, a legnagyobbat tévedtem:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük