Az MSZP-s Gurmai Zita akkora balegyenest vitt be az elszámolni nem tudó Kósának, hogy a fal adta másikat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gurmai Zita nem finomkodott, nagyon keményen megküldte Kósa Lajos tárca nélküli minisztert…

 

Az óra lejárt, Kósa Lajosnak kicsengettek! Ezt a szocialista Gurmai Zita közölte a ma délben tartott sajtótájékoztatóján.Gurmai Zita MSZP Fotó: Gurmai Zita Facebook oldal

Kósa Lajos megbukott, a fideszes politikusnak mennie kell.- mondta Gurmai. Az MSZP hajdú-bihari képviselőjelöltje felszólította a volt polgármestert, hogy kérjen bocsánatot a debreceniektől, és azonnal távozzon a közéletből.

Ha ehhez már nincs meg a józan ítélőképessége, akkor felszólítom Orbán Viktort, hogy vonja meg pártja támogatását a bukott politikusától. Ha ezt Orbán nem teszi, akkor osztozik Kósa bűnében.

Gurmai Zita 24 órát adott Kósa Lajosnak a visszalépésre, illetve arra, hogy a kormányfő érdemben lépjen. Mint írta, jobb most távozni, mint 3 hét múlva dicstelenül megbukni. Kósa elárulta a debrecenieket. Ha nem lép magától, ők fogják megvonni a bizalmat – írta.

A másik ellenzéki párt, a DK elnöke előzőleg bejelentette, hogy feljelenti Kósa Lajost, mert a tárca nélküli miniszter nem áldozata, hanem tettestársa egy pénzmosási ügy előkészületének.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük