Az MSZP-s Gurmai Zita akkora balegyenest vitt be az elszámolni nem tudó Kósának, hogy a fal adta másikat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gurmai Zita nem finomkodott, nagyon keményen megküldte Kósa Lajos tárca nélküli minisztert…

 

Az óra lejárt, Kósa Lajosnak kicsengettek! Ezt a szocialista Gurmai Zita közölte a ma délben tartott sajtótájékoztatóján.

Gurmai Zita MSZP Fotó: Gurmai Zita Facebook oldal

Kósa Lajos megbukott, a fideszes politikusnak mennie kell.- mondta Gurmai. Az MSZP hajdú-bihari képviselőjelöltje felszólította a volt polgármestert, hogy kérjen bocsánatot a debreceniektől, és azonnal távozzon a közéletből.

Ha ehhez már nincs meg a józan ítélőképessége, akkor felszólítom Orbán Viktort, hogy vonja meg pártja támogatását a bukott politikusától. Ha ezt Orbán nem teszi, akkor osztozik Kósa bűnében.

Gurmai Zita 24 órát adott Kósa Lajosnak a visszalépésre, illetve arra, hogy a kormányfő érdemben lépjen. Mint írta, jobb most távozni, mint 3 hét múlva dicstelenül megbukni. Kósa elárulta a debrecenieket. Ha nem lép magától, ők fogják megvonni a bizalmat – írta.

A másik ellenzéki párt, a DK elnöke előzőleg bejelentette, hogy feljelenti Kósa Lajost, mert a tárca nélküli miniszter nem áldozata, hanem tettestársa egy pénzmosási ügy előkészületének.Forrás: 24.hu / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük