Máris támadásba lendült a Fidesz Márki-Zay Péter ellen


2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hódmezővásárhely frissen nagy többséggel megválasztott polgármestere ellen máris áskálódik a jobboldal.

Nem tartott sokáig a korábban ígért konstruktív ellenzékisége a Fidesznek. Persze erre olvasóink is számítottak. Többen több kommentben is jelezték nekünk, kutyából nem lesz szalonna. Persze naivnak sem akarunk tűnni, mi sem számítottunk másra a Fidesztől.

Márki-Zay azzal húzta ki a gyufát a Fidesznél, hogy elhelyezett a polgármesteri hivatalban egy “migráns-számlálót”. Ezen a számlálón jelezte a polgármester, hogy hány bevándorlót fogadott be Magyarország Soros György hatására és hányat Orbán Viktor hatására. A szám megdöbbentő:

Soros György – 0

Orbán Viktor – 19885

Ez a számláló kicsapta a biztosítékot a Fidesznél és támadásba lendültek.

Egy magánszemély nyújtott be kifogást a helyi választási bizottsághoz a polgármester és az alpolgármester által, a városháza előterébe kihelyezett migránsszámlálóval kapcsolatban. Természetesen, miután a bizottság alaposan megvizsgálta a beadványt, helyt adott a kifogásnak.

Az indoklásban az szerepel, hogy “azért sérti a választási eljárásról szóló törvényt, mivel állami, vagy önkormányzati hatóság elhelyezésére szolgáló épületen vagy azon belül plakátot elhelyezni tilos.” Közölték: a bizottság a beadványt megvitatta, majd annak eltávolításáról határozott. – írja a Sztárklikk.

A helyi Fidesz is keményen támadja a polgármestert

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Közleményükben azt írják:


“Felszólítjuk Polgármester Urat, hogy önmaga ünnepeltetése és a kiváló szakemberek eltávolítása helyett kezdje el végre vezetni a várost. Felszólítjuk, hogy az Önkormányzat eredményes működtetése érdekében a szükséges egyeztetéseket végezze el.


Felszólítjuk, hogy a kampánykormányzás helyett, végre a szükséges mértékben foglalkozzon az Önkormányzat és a város irányításával, Hódmezővásárhely feladataival és a hódmezővásárhelyiek ügyeivel, problémáival.”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük