Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje olyat mondott, amire feltétlen emlékezzünk április 8-án!


Karácsony Gergely - Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nincsen feltételem! Az általam vezetett MSZP-Párbeszéd szövetség bármikor, bárkivel hajlandó tárgyalni. – kezdte mondandóját Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje…

Olyan párttal azonban nem lehet megállapodni, amelyik nem akar. A Jobbik számtalanszor kijelentette, hogy szóba sem hajlandók állni velünk. Mi pedig ezerszer elmondtuk, és újra meg tudom erősíteni, hogy bármikor, bárkivel hajlandóak vagyunk tárgyalni. A DK-val már megállapodtunk decemberben. A Közös Ország Mozgalom felmérésein az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjei bizonyultak a legesélyesebb kihívónak.

Készen állunk, mindig is készen álltunk a szövetség bővítésére, azonban olyanokkal, akik teljesíthetetlen feltételeket szabnak, vagy még tárgyalni sem hajlandóak, elég nehéz megállapodni.

 

Karácsony Gergely az MSZP Facebook-oldalán közvetített online fogadóóráján hétfőn az ellenzéki együttműködéssel kapcsolatos kérdésre válaszolva kiemelte, a Közös Ország Mozgalom felmérésein az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjei voltak a legesélyesebb kihívók. Ezzel együtt is érdekeltek abban, hogy világos legyen, melyik jelölt hozhatja el a mandátumot – mondta.

Hangsúlyozta: az LMP-vel elkezdték az egyeztetéseket, ezek “viszonylag biztatóan alakulnak”. Az LMP ahhoz köti magát, hogy a Jobbikkal is legyen megállapodás – közölte, hozzátéve: úgy gondolja, olyan párttal nem lehet megállapodni, amelyik nem akar.
“Én nem várnék senki másra, állapodjunk meg, jelentsük ezt be akár március 15-én” – fogalmazott. Az emberek a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás eredménye után teljes joggal azt várják, hogy az ellenzéki pártok képesek legyenek megállapodni, és ha ez nem sikerül, “elverik a port” azon, aki erre képtelennek tűnik – tette hozzá.
Karácsony Gergely jelezte: bárkivel, így a Jobbikkal is leülne tárgyalni, a kampányfinisben már mindent érdemes megtenni azért, hogy beszélgessenek, de a Jobbik minden csatornán azt kommunikálja, hogy szóba se áll velük.

“Készen állunk, mindig is készen álltunk a szövetség bővítésére, azonban olyanokkal, akik teljesíthetetlen feltételeket szabnak, vagy még tárgyalni sem hajlandóak, elég nehéz megállapodni.” – Karácsony Gergely

Elmondta azt is: március 15-én a Fővám téren az MSZP-Párbeszéd, a Liberálisok, az Együtt és a Demokratikus Koalíció részvételével tartandó rendezvényen egyebek mellett arról beszél majd, hogy Magyarországon “csendes forradalomra” van szükség. Szerinte kell forradalom, a szónak abban az értelmében, hogy rengeteg területen kell változtatni, mert a Fidesz az elmúlt nyolc évben nagyon sok mindent tönkretett. Úgy folytatta: számot kell vetni azzal is, az 1989-es rendszerváltás sok reményt nem teljesített be.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

De a forradalomnak a békét kell elhoznia, nem arról kell szólnia, hogy gyűlöljük egymást – hangsúlyozta. Ez a békés, csendes forradalom az a kormányzás, amihez mandátumot kér – közölte.


Forrás: MTI / Facebook / BalraMagyarOszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük