Ha megtudja ki Magyarország leggazdagabb embere, az Ön agyát is elönti a düh – Egy biztos szorul a hurok a fideszes nyakak körül


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Nem szívesen lennénk a maffia-kormány része… döbbenetes mennyi aljasság lát napvilágot az elmúltnyolcévből… Lesznek álmatlan éjszakái Orbánnak és a bandájának az már biztos.

A Magyar Nemzet birtokába került közjegyzői okirat szerint, egy titokzatos személy öt évvel ezelőtt megbízta Kósa Lajost, hogy 4 353 000 000 EUR, azaz négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró(!!!) értékben vásároljon helyette kötvényeket.

Kósa Lajos Fotó: Népszava

Ne is akarjanak utána számolni, mennyi ez forintban, nincs annyi nulla a világon. Ok, megpróbáljuk mégis leírni: 1 305 900 000 000 azaz egyezer háromszázöt milliárd forint! (ebből kijönne nagyjából három darab négyes metró, metrókocsikkal együtt)

Kósa Lajos közjegyzői okirata Fotó: MagyarNemzet

Felettébb gyanús, hogy úgy adnak megbízást egy ilyen ügyletre, hogy az Orbán-kormány minisztere azt csinálhatott a számlával amit akart, pénzt vehetett fel, átutalásokat végezhetett, egyedül a számla megszüntetéséhez nem volt jogosultsága. A 2015. február 2-án kelt, többször módosított okiratban az áll: “az értékpapír-vásárlást szakaszosan és folyamatosan kell „eszközölni”, és annak 2015. április 30-ig meg kell kezdődnie. A dokumentumban a felek a „megbízás tartalmát nem kívánták pontosabban meghatározni”. – a cikk teljes terjedelmében az mno.hu oldalon olvasható.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük