Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem szívesen lennénk a maffia-kormány része… döbbenetes mennyi aljasság lát napvilágot az elmúltnyolcévből… Lesznek álmatlan éjszakái Orbánnak és a bandájának az már biztos.

A Magyar Nemzet birtokába került közjegyzői okirat szerint, egy titokzatos személy öt évvel ezelőtt megbízta Kósa Lajost, hogy 4 353 000 000 EUR, azaz négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró(!!!) értékben vásároljon helyette kötvényeket.

Kósa Lajos Fotó: Népszava

Ne is akarjanak utána számolni, mennyi ez forintban, nincs annyi nulla a világon. Ok, megpróbáljuk mégis leírni: 1 305 900 000 000 azaz egyezer háromszázöt milliárd forint! (ebből kijönne nagyjából három darab négyes metró, metrókocsikkal együtt)

Kósa Lajos közjegyzői okirata Fotó: MagyarNemzet

Felettébb gyanús, hogy úgy adnak megbízást egy ilyen ügyletre, hogy az Orbán-kormány minisztere azt csinálhatott a számlával amit akart, pénzt vehetett fel, átutalásokat végezhetett, egyedül a számla megszüntetéséhez nem volt jogosultsága. A 2015. február 2-án kelt, többször módosított okiratban az áll: “az értékpapír-vásárlást szakaszosan és folyamatosan kell „eszközölni”, és annak 2015. április 30-ig meg kell kezdődnie. A dokumentumban a felek a „megbízás tartalmát nem kívánták pontosabban meghatározni”. – a cikk teljes terjedelmében az mno.hu oldalon olvasható.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: