Ha megtudja ki Magyarország leggazdagabb embere, az Ön agyát is elönti a düh – Egy biztos szorul a hurok a fideszes nyakak körül


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem szívesen lennénk a maffia-kormány része… döbbenetes mennyi aljasság lát napvilágot az elmúltnyolcévből… Lesznek álmatlan éjszakái Orbánnak és a bandájának az már biztos.

A Magyar Nemzet birtokába került közjegyzői okirat szerint, egy titokzatos személy öt évvel ezelőtt megbízta Kósa Lajost, hogy 4 353 000 000 EUR, azaz négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró(!!!) értékben vásároljon helyette kötvényeket.

Kósa Lajos Fotó: Népszava

Ne is akarjanak utána számolni, mennyi ez forintban, nincs annyi nulla a világon. Ok, megpróbáljuk mégis leírni: 1 305 900 000 000 azaz egyezer háromszázöt milliárd forint! (ebből kijönne nagyjából három darab négyes metró, metrókocsikkal együtt)Kósa Lajos közjegyzői okirata Fotó: MagyarNemzet

Felettébb gyanús, hogy úgy adnak megbízást egy ilyen ügyletre, hogy az Orbán-kormány minisztere azt csinálhatott a számlával amit akart, pénzt vehetett fel, átutalásokat végezhetett, egyedül a számla megszüntetéséhez nem volt jogosultsága. A 2015. február 2-án kelt, többször módosított okiratban az áll: “az értékpapír-vásárlást szakaszosan és folyamatosan kell „eszközölni”, és annak 2015. április 30-ig meg kell kezdődnie. A dokumentumban a felek a „megbízás tartalmát nem kívánták pontosabban meghatározni”. – a cikk teljes terjedelmében az mno.hu oldalon olvasható.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük