A szocialista Molnár Zsolt úgy beleállt a maffia-kormányba, hogy Viktorék csak kapkodják a fejüket


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Molnár Zsolt (MSZP), a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke sem megy a szomszédba, ha bele kell állni a Fideszes udvartartásba…

A nemzet biztonságát érintő kérdésekben válaszokat várunk– A Nemzetbiztonsági bizottságnak tisztáznia kell a sajtóban megjelent, Kósa Lajos kötvényjegyzésével kapcsolatos állításokat.

– Szükséges továbbá annak vizsgálata is, hogy történt e visszaélés, kémkedés Hódmezővásárhely nemrég megválasztott polgármesterének és családjának sérelmére.

Az állampolgároknak joguk van tudni az igazat, a hatóságoknak pedig kötelességük a bizottság tájékoztatása, éppen ezért a Nemzetbiztonsági bizottság ülését 2018. március 20-ára, keddre összehívom.

Molnár Zsolt
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük