Pécs lehet az új Vásárhely Mellár Tamással? – A kormány retteg az elismert közgazdásztól, aki több párt támogatását is élvezi


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mellár Tamás közgazdász pécsi indulása, a regnáló hatalomnál durván kivágta a biztosítékot, a Fidesz és holdudvara mindent elkövetnek, hogy a győzelemre esélyes szakembert ellehetetlenítsék…

Eddig kevés sikerrel, hiszen a Közös Ország Mozgalom által finanszírozott kutatás szerint, Mellár április 8-án megszerezheti a mandátumot a Fidesz jelöltjével szemben.

A közgazdász közösségi oldalán, szerdán este arról írt, hogy a Pécs Ma újságírója feltett két kérdést az értékeiről, illetve a migrációval kapcsolatos álláspontjáról. A választ azonban nem várta meg, anélkül jelentette meg a cikket.

A képviselőjelölt ezért a hivatalos oldalán osztotta meg a feltett kérdésekkel kapcsolatos álláspontját.

Hangsúlyozta, azzal, hogy indul a parlamenti választáson, még nem lett köpönyegforgató:
“Független jelöltként pont ugyanazokat az elveket vallom, mint korábban. A saját értékválasztásom biztos és változatlan. Keresztény konzervatív emberként egész életemben az emberi méltóság, a szociális igazságosság, a demokrácia, a hatékonyan működő piaci rendszer, Magyarország sikeres modernizációja és a nyugati–atlanti orientáció híve voltam. Eddig mindössze egyetlen pártnak voltam tagja, az MDF-nek (1989-től 2003-ig). Amikor a Fidesz ezeket az értékeket vallotta, amikor 1998 és 2010 között a polgári Magyarország megteremtését tűzte ki célul, hívó szavukra szívesen csatlakoztam ehhez. 2010 után azonban vállalhatatlanná vált számomra ez a párt, mert elárulta a számomra legfontosabb értékeket.”

A kampányban nem alkuszik, értékeket jelenít meg, azokat képviseli.

Támogatóitól azt várja, hogy az általa képviselteket elfogadják, azokat magukénak érezzék:” Örömmel elfogadom azoknak a pártoknak a támogatását, akik ezzel azonosulni tudnak. Éppen az a sajnálatos, hogy a Fidesz már nem osztja ezeket az értékeket: demokrácia helyett illiberális államot épített, hatékonyan működő piacgazdaság helyett félfeudális oligarchikus gazdasági rendszert hozott létre, és a nyugati kapcsolatok megerősítése helyett a keleti despotikus hatalmakkal alakított ki baráti kapcsolatokat.”

Hazugnak, álságosnak tartja a Fidesz gyűlöletkampányát menekültügyben:
” A migrációval kapcsolatos kérdéseket pedig leginkább a Fidesznek kellene feltenni. 2015-ben a Fidesz-kormány döntött arról, hogy a kiskunhalasi laktanyában menekülttábor létesüljön. Ugyancsak a Fidesz-kormány kezdeményezte, hogy a baranyai Martonfán hozzanak létre menekülttábort. Emellett a kormány titokban befogadott 1300 menekültet, illetve a letelepedési kötvénnyel további 20 ezer külföldit, teljesen ellenőrizetlenül – csak az volt a fontos, hogy fizessenek érte.”

A fideszes vezetésű Pécs városa a csőd szélén áll.

“A Fidesz miatt Pécs 3 év alatt végzetesen eladósodott és rosszul működik, tele van korrupciós ügyekkel az Eliostól a Tükebuszig. Az előbbiekről és minden másról is örömmel leülök egyébként Csizi Péterrel egy vitára. Nem szükséges a fideszes lakájmédia közvetítése, Csizi Péter pedig elfogadja a kihívást, ha úriember és van mondanivalója a pécsieknek.”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük