Nagy bajban az Együtt: Korábbi kijelentései miatt lesz kénytelen visszalépni Juhász Péter (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Juhász Péter az Együtt elnöke nagy slamasztikába kormányozta önmagát és pártját.

Juhász Péter az Együtt elnöke, belvárosi képviselőjelöltje nem tehet mást, mint visszalép a jelöltségtől, ugyanis a Közös Ország Mozgalom friss felmérésében katasztrofális számok jelentek meg az Együtt-re nézve.

Juhász Pétert az Együtt elnökét a választók csupán alig 9%-a támogatja jelöltként, ez pedig azt jelenti, hogy Juhásznak vissza kell lépnie. Nem csak Fekete-Győr András a Momentum elnöke tudhat maga mögött több szavazót, de még az LMP is elhúzott Juhász mellett. Ugyanis a Közös Ország Mozgalom korábbi vitáján így nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy hajlandó-e visszalépni:

Juhász Péter: Visszalépés

Juhász Péter: Visszalépés – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

“Amikor bebizonyosodik, hogy bárkinek nagyobb esélye van, én visszalépek”

nyilatkozott a vitában Juhász.

Ez pedig azt jelenti, hogy még ma bejelentheti a visszalépését az a belvárosi jelölt, ugyanis a felmérésből kiderült, a legnagyobb esélye a győzelemre az MSZP-Párbeszéd jelöltjének azaz V. Naszályi Mártának van esélye.

  1. Hollik István (Fidesz-KDNP) 42 %
  2. V. Naszályi Márta (MSZP-Párbeszéd) 18 %
  3. Csárdi Antal (LMP) 13 %
  4. Fekete-Győr András (Momentum) 10 %
  5. Juhász Péter (Együtt) 9 %
  6. Losonczy Pál (Jobbik) 8 %Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük