Gábor György vallásfilozófus zseniális írása a közelgő Békemenet margójára – Ez sem fog tetszeni Orbánnak és bandájának


Gábor György
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az inkvizíció buzgó papjai és a lelkes beszállítók minden önkényuralom szerves részei. A menet első sorában ezúttal is ezek villognak majd…

Míves, világos és keresztényien szelíd szavakban duruzsolta el a március 15-i Békemenet legfőbb rendeltetését Csizmadia László, a CÖF alapító atyja.

Azt mondta, hogy a Békemenet gerincét férfiak alkotják, s ezek a szellemi honvédő férfiak akár tűzzel-vassal is megvédik az asszonyokat, a gyermekeinket és az unokáinkat a támadásoktól.

Tűzzel-vassal. A középkorban azok a hittérítők és inkvizítorok, akik a más vallásúaktól vagy az eretnekektől kívánták megvédeni asszonyainkat, gyermekeinket és unokáinkat, ezt még latinul harsogták: Igni et ferro! De németül, mit Feuer und Eisen, előszeretettel használták ugyanezt a kifejezést a nácik is, akik szintén az asszonyaikat, gyermekeiket és unokáikat kívánták megvédeni.

Nekem most kifejezetten imponál, hogy a Békemenet, tanulva az angliai eseményekből, ahol az oroszok már az idegmérget is bevetették, a Magyarországon is szép számban jelen lévő putyini titkosszolgálattal szemben kívánják tűzzel-vassal, vagyis könyörtelenül, ha kell, erőszakos eszközök bevetésével megvédeni a magyar asszonyokat, ráadásul még annak ellenére is, hogy az asszonyok nem képezik a Békemenet gerincét, legfeljebb csak valamely más anatómiai tájegységet.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük