Gábor György vallásfilozófus zseniális írása a közelgő Békemenet margójára – Ez sem fog tetszeni Orbánnak és bandájának


Gábor György
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az inkvizíció buzgó papjai és a lelkes beszállítók minden önkényuralom szerves részei. A menet első sorában ezúttal is ezek villognak majd…

Míves, világos és keresztényien szelíd szavakban duruzsolta el a március 15-i Békemenet legfőbb rendeltetését Csizmadia László, a CÖF alapító atyja.

Azt mondta, hogy a Békemenet gerincét férfiak alkotják, s ezek a szellemi honvédő férfiak akár tűzzel-vassal is megvédik az asszonyokat, a gyermekeinket és az unokáinkat a támadásoktól.Tűzzel-vassal. A középkorban azok a hittérítők és inkvizítorok, akik a más vallásúaktól vagy az eretnekektől kívánták megvédeni asszonyainkat, gyermekeinket és unokáinkat, ezt még latinul harsogták: Igni et ferro! De németül, mit Feuer und Eisen, előszeretettel használták ugyanezt a kifejezést a nácik is, akik szintén az asszonyaikat, gyermekeiket és unokáikat kívánták megvédeni.

Nekem most kifejezetten imponál, hogy a Békemenet, tanulva az angliai eseményekből, ahol az oroszok már az idegmérget is bevetették, a Magyarországon is szép számban jelen lévő putyini titkosszolgálattal szemben kívánják tűzzel-vassal, vagyis könyörtelenül, ha kell, erőszakos eszközök bevetésével megvédeni a magyar asszonyokat, ráadásul még annak ellenére is, hogy az asszonyok nem képezik a Békemenet gerincét, legfeljebb csak valamely más anatómiai tájegységet.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük