Karácsony Gergely - Fotó: Tóth Gergő - Forrás: nepszava.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kampánynak szigorú szabályai vannak… más, demokratikus országokban.

Az olkt.hu hu információi szerint erőszakkal elkezdték eltávolítani Karácsony Gergely és az MSZP-Párbeszéd fizetett hirdetéseit a budapesti közterületekről.

Mint ahogyan arról videofelvétel is készült egyenlőre ismeretlenek a Budapest IX. kerületében a város egyik legforgalmasabb közútján a  Soroksári úton, a csupán néhány napja kihelyezett, az MSZP és a Pérbeszéd fizetett hirdetéseit erővel eltávolították.

Mint ahogyan arról a hírt adó portál beszámolt:

“Tegnap délután a Soroksári út és Haller utca kereszteződésénél az alábbi tevékenységre lettünk figyelmesek. Ezen tevékenységhez még a budapesti Rendőrség is asszisztált, mert ők gondosan lezárták azt a részt ahol az emelőkosaras teherautóval, a munkás ember leszerelte majd leszedte Karácsony Gergely MSZP-PM szövetség miniszterelnök jelöltjének plakátjait!”

A részletek egyenlőre tisztázatlanok, azonban arra kérjük olvasóinkat, hogy amennyiben bármely településen, vagy budapesti kerületben hasonló megmozdulásokat észlelnek, kérjük azonnal jelezzék nekünk, lehetőleg fotókkal dokumentálva az [email protected] mail címre.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: