Elkezdődött? Erőszakkal lehetetlenítenék el az MSZP és Karácsony kampányát?


Karácsony Gergely - Fotó: Tóth Gergő - Forrás: nepszava.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A kampánynak szigorú szabályai vannak… más, demokratikus országokban.

Az olkt.hu hu információi szerint erőszakkal elkezdték eltávolítani Karácsony Gergely és az MSZP-Párbeszéd fizetett hirdetéseit a budapesti közterületekről.

Mint ahogyan arról videofelvétel is készült egyenlőre ismeretlenek a Budapest IX. kerületében a város egyik legforgalmasabb közútján a  Soroksári úton, a csupán néhány napja kihelyezett, az MSZP és a Pérbeszéd fizetett hirdetéseit erővel eltávolították.

Mint ahogyan arról a hírt adó portál beszámolt:

“Tegnap délután a Soroksári út és Haller utca kereszteződésénél az alábbi tevékenységre lettünk figyelmesek. Ezen tevékenységhez még a budapesti Rendőrség is asszisztált, mert ők gondosan lezárták azt a részt ahol az emelőkosaras teherautóval, a munkás ember leszerelte majd leszedte Karácsony Gergely MSZP-PM szövetség miniszterelnök jelöltjének plakátjait!”A részletek egyenlőre tisztázatlanok, azonban arra kérjük olvasóinkat, hogy amennyiben bármely településen, vagy budapesti kerületben hasonló megmozdulásokat észlelnek, kérjük azonnal jelezzék nekünk, lehetőleg fotókkal dokumentálva az info@balramagyar.hu mail címre.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük