Elkezdődött? Erőszakkal lehetetlenítenék el az MSZP és Karácsony kampányát?


Karácsony Gergely - Fotó: Tóth Gergő - Forrás: nepszava.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A kampánynak szigorú szabályai vannak… más, demokratikus országokban.

Az olkt.hu hu információi szerint erőszakkal elkezdték eltávolítani Karácsony Gergely és az MSZP-Párbeszéd fizetett hirdetéseit a budapesti közterületekről.

Mint ahogyan arról videofelvétel is készült egyenlőre ismeretlenek a Budapest IX. kerületében a város egyik legforgalmasabb közútján a  Soroksári úton, a csupán néhány napja kihelyezett, az MSZP és a Pérbeszéd fizetett hirdetéseit erővel eltávolították.

Mint ahogyan arról a hírt adó portál beszámolt:

“Tegnap délután a Soroksári út és Haller utca kereszteződésénél az alábbi tevékenységre lettünk figyelmesek. Ezen tevékenységhez még a budapesti Rendőrség is asszisztált, mert ők gondosan lezárták azt a részt ahol az emelőkosaras teherautóval, a munkás ember leszerelte majd leszedte Karácsony Gergely MSZP-PM szövetség miniszterelnök jelöltjének plakátjait!”

A részletek egyenlőre tisztázatlanok, azonban arra kérjük olvasóinkat, hogy amennyiben bármely településen, vagy budapesti kerületben hasonló megmozdulásokat észlelnek, kérjük azonnal jelezzék nekünk, lehetőleg fotókkal dokumentálva az info@balramagyar.hu mail címre.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük