Megosztom másokkal is:

A mostani választási kampány bebizonyította, nincs olyan, hogy lehetetlen.

A Fidesz mindent leuralt. Leuralta a sajtót és leuralta szinte az összes közterületi hirdetési lehetőséget. Az ellenzéki pártok nem, vagy csak néhány helyen jutnak óriásplakát helyekhez.

Torzsa Sándor az MSZP-Párbeszéd Pest megyei képviselőjelöltje azonban egy cseles trükkel fogott ki a kormánypártokon. Mint ahogyan a képviselőjelölt közösségi oldalán beszámolt róla, egy ügyes trükköt eszelt ki:

ÖRKÉNY vasútállomással szemben kikerült egy nagy hirdetésem. Sajnos, tudjátok, hogy a Fidesz az összes óriásplakáthelyet lefoglalta, de azért mi leleményesek vagyunk. Kérlek, ha forgalmas helyen laksz a településeden és a te kerítésedre is kitehetjük a hirdetésünk jelezd nekem. Ez egy nagyon de nagy segítség lenne!

Torzsa tehát ahelyett, hogy beletörődött volna a helyzetbe, inkább saját maga készítette hirdetéseket helyez el olyan választók kerítésein, akik ezzel segítenek neki. Zseniális kezdeményezés, le a kalappal.
Ha esetleg a környéken lakik kérjük segítsen a leleményes képviselőjelöltnek. Keresse a sandor.torzsa@mszp.hu-s mail címen.
Ha esetleg máshol segítene hasonló módon az ellenzéki jelölteknek írjon az info@balramagyar.hu címre és értesítjük a pártokat a felajánlásokról. Mutassuk meg, bármennyire uraljon le mindent a Fidesz, nem hagyjuk magunkat!

Megosztom másokkal is:

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

-- hirdetés --