Az MSZP képviselőjelöltje egy cseles trükkel fogott ki a Fideszen – meg fogsz döbbenni mit talált ki a cseles jelölt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A mostani választási kampány bebizonyította, nincs olyan, hogy lehetetlen.

A Fidesz mindent leuralt. Leuralta a sajtót és leuralta szinte az összes közterületi hirdetési lehetőséget. Az ellenzéki pártok nem, vagy csak néhány helyen jutnak óriásplakát helyekhez.

Torzsa Sándor az MSZP-Párbeszéd Pest megyei képviselőjelöltje azonban egy cseles trükkel fogott ki a kormánypártokon. Mint ahogyan a képviselőjelölt közösségi oldalán beszámolt róla, egy ügyes trükköt eszelt ki:

ÖRKÉNY vasútállomással szemben kikerült egy nagy hirdetésem. Sajnos, tudjátok, hogy a Fidesz az összes óriásplakáthelyet lefoglalta, de azért mi leleményesek vagyunk. Kérlek, ha forgalmas helyen laksz a településeden és a te kerítésedre is kitehetjük a hirdetésünk jelezd nekem. Ez egy nagyon de nagy segítség lenne!

Torzsa tehát ahelyett, hogy beletörődött volna a helyzetbe, inkább saját maga készítette hirdetéseket helyez el olyan választók kerítésein, akik ezzel segítenek neki. Zseniális kezdeményezés, le a kalappal.
Ha esetleg a környéken lakik kérjük segítsen a leleményes képviselőjelöltnek. Keresse a sandor.torzsa@mszp.hu-s mail címen.
Ha esetleg máshol segítene hasonló módon az ellenzéki jelölteknek írjon az info@balramagyar.hu címre és értesítjük a pártokat a felajánlásokról. Mutassuk meg, bármennyire uraljon le mindent a Fidesz, nem hagyjuk magunkat!

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük