Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juhász Péter párttársa meglépte amit Juhásznak kellett volna…

Vásárhely után kezdenek észbe kapni az ellenzéki pártok. Kezdik belátni: ha egy jelölt van a Fidesszel szemben, nagyobb az esély a győzelemre…

Gyönyörű példa erre Nyíri Gábor, az Együtt jelöltje is, aki nem indul Erzsébet- és Terézvárosban, a DK-Szolidaritás-MSZP-Párbeszéd jelöltjét, Oláh Lajost támogatja, erre buzdítja a szavazókat is.

Nyíri Gábor egy bejegyzést tett közzé a hivatalos Facebook profilján, amelyben azt írja, hogy Hódmezővásárhely világosan megmutatta, hogy az ellenzék a legesélyesebb előnyére való visszalépésekkel képes lehet legyőzni a Fideszt. Nyíri Gábor szerint is Oláh Lajos a legerősebb ellenzéki jelölt. Ráadásul Oláh, akit nem csak a DK-Szolidaritás, hanem az MSZP-Párbeszéd is támogat, négy éve szoros küzdelemben legyőzte ebben a körzetben a Fidesz jelöltjét.

 

Nyíri Gábor Fotó: Facebook

Ma lemondtam a Erzsébetváros-Terézváros, Budapest 05. OEVK-ban a jelöltségről! A körzetben Dr. Oláh Lajos az esélyes ellenzéki jelölt, én is őt támogatom és arra kérek Mindenkit, hogy Dr. Oláh Lajost támogassa 2018. április 8-án!

Ugyanitt indul még Bokros Lajos is a MoMa színeiben, aki a hétvégén jelentette be, hogy szintén kész a visszalépésre, ezzel tovább nőhetne a demokratikus ellenzék esélye Budapest VI-VII. kerületében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: