Az ellenzéki politikus olyat tett amire senki nem számított – itt az újabb szög a Fidesz választási koporsójába


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Juhász Péter párttársa meglépte amit Juhásznak kellett volna…

Vásárhely után kezdenek észbe kapni az ellenzéki pártok. Kezdik belátni: ha egy jelölt van a Fidesszel szemben, nagyobb az esély a győzelemre…

Gyönyörű példa erre Nyíri Gábor, az Együtt jelöltje is, aki nem indul Erzsébet- és Terézvárosban, a DK-Szolidaritás-MSZP-Párbeszéd jelöltjét, Oláh Lajost támogatja, erre buzdítja a szavazókat is.

Nyíri Gábor egy bejegyzést tett közzé a hivatalos Facebook profilján, amelyben azt írja, hogy Hódmezővásárhely világosan megmutatta, hogy az ellenzék a legesélyesebb előnyére való visszalépésekkel képes lehet legyőzni a Fideszt. Nyíri Gábor szerint is Oláh Lajos a legerősebb ellenzéki jelölt. Ráadásul Oláh, akit nem csak a DK-Szolidaritás, hanem az MSZP-Párbeszéd is támogat, négy éve szoros küzdelemben legyőzte ebben a körzetben a Fidesz jelöltjét.

 

Nyíri Gábor Fotó: Facebook

Ma lemondtam a Erzsébetváros-Terézváros, Budapest 05. OEVK-ban a jelöltségről! A körzetben Dr. Oláh Lajos az esélyes ellenzéki jelölt, én is őt támogatom és arra kérek Mindenkit, hogy Dr. Oláh Lajost támogassa 2018. április 8-án!

Ugyanitt indul még Bokros Lajos is a MoMa színeiben, aki a hétvégén jelentette be, hogy szintén kész a visszalépésre, ezzel tovább nőhetne a demokratikus ellenzék esélye Budapest VI-VII. kerületében.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük