Szél Bernadett igen nagy bajban van – Lehet hogy így be sem kerülhet az országgyűlésbe


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szél Bernadett komoly bajban van. Mondhatnánk úgyis sokat akar a szarka, de…

Az elmúlt napok hírei alapján komoly gondokkal küzd az LMP. Szél Bernadett arra készülhet, hogy nemhogy miniszterelnök nem lesz, de lehet, hogy országgyűlési képviselő sem. A párt nem működik együtt a demokratikus ellenzékkel, eközben vezetői körül rengeteg a balhé.

A bajok ott kezdődtek, hogy az LMP az időt húzva egyelőre semmilyen megállapodást nem köt sem az MSZP-Párbeszéd, sem a DK-Szolidaritás szövetséggel. A külön tárgyalás trükkjét bevetve megpróbálják megosztani a már választás együttműködést kötő szervezeteket – sikertelenül. Eközben – állítólag – a Fidesz hallgatólagos támogatása miatt távozott a kampánytanácsadó Ron Werber.

A sor folytatódott azzal, hogy kiderült: Ungár Péter ajánlásai között korábban elhunyt személyek adatai is szerepelnek. Hadházy Ákosnak is nekiesett a sajtó, azt állítva, hogy a társelnök már egyenesen “megölt” egy embert, akivel korábban anyagi természetű jogvitája volt. Ez utóbbi nyilvánvaló karaktergyilkossági kísérlet a Fidesz részéről, de jelzi, hogy az LMP-n jobbról és balról is nagy a nyomás.

Talán ez lehet az oka, hogy Szél Bernadett immár kétségbeesett lépésre szánta el magát: teljes, tehát a Jobbikra is kiterjedő összefogáshoz kötötte, hogy részt vegyen bármiféle ellenzéki együttműködésben… – a cikk teljes terjedelmében a fuhu.hu oldalon olvasható.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük