Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megfélemlítés, hatalom fitogtatás… Mozgósítás háborúban van, vagyis a Fidesz harcba hívja az embereit a nép ellen!

Azok ellen, akik politizálnak, egy élhetőbb, európai Magyarországért  és azok ellen is akik nem politizálnak csak dolgoznak és azt hiszik a képviselőik szabad ,demokratikus országot építgetnek, ahol nem lopják ki a szemüket is.

Vajon mibe kerül nekünk adófizetőknek ez a felhajtás? Oh mindegy is, a regnáló hatalomnak semmi se drága…

Fotó: Népszava

 

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet – közölte Bayer Zsolt, a békemenetek állandó résztvevője a CÖF vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől (nem könnyű Bayer Zsolt észjárást követni, de ezek szerint rémhír a provokáció, és azt ő maga terjeszti), és amennyiben tényleg atrocitás történik, „méltósággal lépjenek túl a provokátorokon”.

Szerinte „mindennek a megfélemlítés a célja”, ám erre csak az lehet a válasz, hogy még többen lesznek a Békemeneten.

Csizmadia László, a CÖF alapítója azt hangsúlyozta: a Békemenet gerincét alkotó szellemi honvédőknek az az üzenetük, hogy akár tűzzel-vassal megvédik az asszonyokat, „a gyermekeinket és az unokáinkat” a támadásoktól. Ezért reméli, hogy minden asszony elkíséri majd a férjét a Békemenetre – fűzte hozzá.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője, aki ugyancsak aktív résztvevője a békemeneteknek, úgy fogalmazott, hogy a menet erejét az egymás iránti szeretet, egymás közelsége adja. Ezért arra bíztat mindenkit, hogy nyitott szívvel jöjjön a rendezvényre, és ne reagáljon az esetleges útszéli bekiabálásokra.

Fontos, hogy a világ értésére adják: Magyarország kifejezi a szeretetét és a demokráciába vetett hitét – mondta Bencsik András és nem nyílt meg alatta a föld.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: