Rémhírkeltéssel próbál a hatalom minél több hívet összetoborozni a Békemenetre?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megfélemlítés, hatalom fitogtatás… Mozgósítás háborúban van, vagyis a Fidesz harcba hívja az embereit a nép ellen!

Azok ellen, akik politizálnak, egy élhetőbb, európai Magyarországért  és azok ellen is akik nem politizálnak csak dolgoznak és azt hiszik a képviselőik szabad ,demokratikus országot építgetnek, ahol nem lopják ki a szemüket is.

Vajon mibe kerül nekünk adófizetőknek ez a felhajtás? Oh mindegy is, a regnáló hatalomnak semmi se drága…

Fotó: Népszava

 

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet – közölte Bayer Zsolt, a békemenetek állandó résztvevője a CÖF vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől (nem könnyű Bayer Zsolt észjárást követni, de ezek szerint rémhír a provokáció, és azt ő maga terjeszti), és amennyiben tényleg atrocitás történik, „méltósággal lépjenek túl a provokátorokon”.

Szerinte „mindennek a megfélemlítés a célja”, ám erre csak az lehet a válasz, hogy még többen lesznek a Békemeneten.Csizmadia László, a CÖF alapítója azt hangsúlyozta: a Békemenet gerincét alkotó szellemi honvédőknek az az üzenetük, hogy akár tűzzel-vassal megvédik az asszonyokat, „a gyermekeinket és az unokáinkat” a támadásoktól. Ezért reméli, hogy minden asszony elkíséri majd a férjét a Békemenetre – fűzte hozzá.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője, aki ugyancsak aktív résztvevője a békemeneteknek, úgy fogalmazott, hogy a menet erejét az egymás iránti szeretet, egymás közelsége adja. Ezért arra bíztat mindenkit, hogy nyitott szívvel jöjjön a rendezvényre, és ne reagáljon az esetleges útszéli bekiabálásokra.

Fontos, hogy a világ értésére adják: Magyarország kifejezi a szeretetét és a demokráciába vetett hitét – mondta Bencsik András és nem nyílt meg alatta a föld.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük