Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter csípi a hatalom szemét. Nem kicsit, nagyon. Félnek tőle. Nem kicsit nagyon. Van ok az aggodalomra!  A hatalom emberei mindent bevetnek, szemrebbenés nélkül…

Vajon a megfigyelő kamerákat már leszedték amiket nem rég telepítettek az utcájában? Vagy a bosszú, a gonoszság, a maffia dolgozik, mert rettegnek, hogy túl sokat tud a Polgármester úr?

“Márki-Zay Péter a választás után arra lett figyelmes, hogy laptopjának működése megváltozott: lelassult, nehezebben kapcsolt be és ki – mesélte a Magyar Nemzet online-nak.

A kényelmetlenség miatt az eszközt szakemberhez vitte, aki megállapította, hogy feltörték a gépét, és kémszoftvert telepítettek rá, amely a billentyűzethasználattól a futtatott programok listáján át a megnyitott weboldalakig minden számítógépes tevékenységet továbbít egy németországi IP-címre.

A szakértő szerint profi munkáról van szó, mivel olyan képprogramot talált, amilyet amatőr felhasználó képtelen telepíteni. Az ügy pikantériája, hogy a szoftver a teljes Márki-Zay család számítógépes tevékenységéhez hozzáférhetett.

Azt javasolták a hódmezővásárhelyi polgármesternek, hogy cserélje le a gépét, és olyan operációs rendszert telepíttessen rá, amilyet nehezebb feltörni.”

Nagyon nem tetszik ez a Márki-Zay nevű “tüske” a hatalom korrupció testében.

A végén még felébreszti az alvó választópolgárokat, és még a végén a jól megszervezett lopássorozatnak vége szakad.

Forrás: MNO.hu / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: