Putyini módszerekkel akarják kikészíteni Márki-Zayt, nagyon aggódunk érte


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Márki-Zay Péter csípi a hatalom szemét. Nem kicsit, nagyon. Félnek tőle. Nem kicsit nagyon. Van ok az aggodalomra!  A hatalom emberei mindent bevetnek, szemrebbenés nélkül…

Vajon a megfigyelő kamerákat már leszedték amiket nem rég telepítettek az utcájában? Vagy a bosszú, a gonoszság, a maffia dolgozik, mert rettegnek, hogy túl sokat tud a Polgármester úr?“Márki-Zay Péter a választás után arra lett figyelmes, hogy laptopjának működése megváltozott: lelassult, nehezebben kapcsolt be és ki – mesélte a Magyar Nemzet online-nak.

A kényelmetlenség miatt az eszközt szakemberhez vitte, aki megállapította, hogy feltörték a gépét, és kémszoftvert telepítettek rá, amely a billentyűzethasználattól a futtatott programok listáján át a megnyitott weboldalakig minden számítógépes tevékenységet továbbít egy németországi IP-címre.

A szakértő szerint profi munkáról van szó, mivel olyan képprogramot talált, amilyet amatőr felhasználó képtelen telepíteni. Az ügy pikantériája, hogy a szoftver a teljes Márki-Zay család számítógépes tevékenységéhez hozzáférhetett.

Azt javasolták a hódmezővásárhelyi polgármesternek, hogy cserélje le a gépét, és olyan operációs rendszert telepíttessen rá, amilyet nehezebb feltörni.”

Nagyon nem tetszik ez a Márki-Zay nevű “tüske” a hatalom korrupció testében.
A végén még felébreszti az alvó választópolgárokat, és még a végén a jól megszervezett lopássorozatnak vége szakad.

Forrás: MNO.hu / BalraMagyarTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük