Az MSZP-s Korózs Lajos megírta az álkeresztény Semjén 7 fő bűnét – nagyon nem lesz boldog a miniszterelnök-helyettes…


Korózs Lajos MSZP Fotó: Youtube
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Korózs Lajos az MSZP elnökségi tagja finoman szólva sem kíméli a Fidesz háza táját. Most éppen Semjén Zsoltnak okoz kellemetlen napokat 🙂

A semjéni hét főbűn:

Amíg az álkeresztény Semjén a KDNP nevű kamupárt frontembere
– Nyugat-Európában vadászik, addig kormánya adóforintokat nem kímélve nyomja le az emberek a torkán a no-go-zónázó, sorosozó, bécsező, migránsellenes propagandát.
– Amíg ő helikopterezget, addig a magyar utak legtöbbje kátyús, sokuk vidéken szószerint járhatatlan.
– Amíg ő egy egész luxusszállodát kibérel magának Svédországban, addig ezen a télen 150-en fagytak meg, legtöbben fűtetlen lakásukban.
– Amíg ő vadhúst eszik, addig ma Magyarországon 40 000 gyermek éhezik, és majd 200 000 üres gyomorral fekszik le tanítási szünetekkor.
– Amíg a jókeresztény elvtárs ártatlan állatokat öl, a kormány szintén hektárokat vett el a magyar nemzeti parkoktól és következetesen eltüntet minden zöldfelületet Budapesten.
– Amíg ő külföldön urizál, a Fidesz minden eddigi egypártrendszert megszégyenítő módon folytotta meg a magyar kulturális életet és szennyezte be a maga fasiszta ideológiájával.
– Ja, és az a fránya vagyonnyilatkozat, Zsolt…

El fogsz még számolni ezekkel és még sok más dologgal is. – írta meg Korózs Lajos a Facebook oldalán.

Semjén Zsolt. Fotó: Korózs Lajos Facebook oldal

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük