Az MSZP-s Korózs Lajos megírta az álkeresztény Semjén 7 fő bűnét – nagyon nem lesz boldog a miniszterelnök-helyettes…


Korózs Lajos MSZP Fotó: Youtube
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Korózs Lajos az MSZP elnökségi tagja finoman szólva sem kíméli a Fidesz háza táját. Most éppen Semjén Zsoltnak okoz kellemetlen napokat 🙂

A semjéni hét főbűn:

Amíg az álkeresztény Semjén a KDNP nevű kamupárt frontembere
– Nyugat-Európában vadászik, addig kormánya adóforintokat nem kímélve nyomja le az emberek a torkán a no-go-zónázó, sorosozó, bécsező, migránsellenes propagandát.
– Amíg ő helikopterezget, addig a magyar utak legtöbbje kátyús, sokuk vidéken szószerint járhatatlan.
– Amíg ő egy egész luxusszállodát kibérel magának Svédországban, addig ezen a télen 150-en fagytak meg, legtöbben fűtetlen lakásukban.
– Amíg ő vadhúst eszik, addig ma Magyarországon 40 000 gyermek éhezik, és majd 200 000 üres gyomorral fekszik le tanítási szünetekkor.
– Amíg a jókeresztény elvtárs ártatlan állatokat öl, a kormány szintén hektárokat vett el a magyar nemzeti parkoktól és következetesen eltüntet minden zöldfelületet Budapesten.
– Amíg ő külföldön urizál, a Fidesz minden eddigi egypártrendszert megszégyenítő módon folytotta meg a magyar kulturális életet és szennyezte be a maga fasiszta ideológiájával.
– Ja, és az a fránya vagyonnyilatkozat, Zsolt…El fogsz még számolni ezekkel és még sok más dologgal is. – írta meg Korózs Lajos a Facebook oldalán.

Semjén Zsolt. Fotó: Korózs Lajos Facebook oldal

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük