Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eltévelyedett munkatársak. Ezek mind Lázár János bérencei voltak,nem a város polgárságának szolgái…  Ennek a nőnek a város lakóinak érdekeihez,az adóforintjainak tisztességes ,gazdaságos felhasználásához kellett volna a nevét adja…

Változások a városvezetésben

Először is szeretnék VÉGH IBOLYA aljegyző asszony tegnapi nyilatkozataira reagálni:
– Bár aljegyző asszony rövid egyhetes együttműködésünk alatt több súlyos szakmai és etikai hibát vétett, munkaszerződését barátságosan, számára kedvező feltételekkel, közös megegyezéssel szüntettük meg, amire nemcsak hajlandó volt, de fel is készült. Saját elmondása szerint már Hegedűs Zoltán alpolgármester úr kifejezte szándékát az elbocsátására, ezért azonnal el is tudott helyezkedni, saját maga mondott le a felmondási időről is.

– Sajtónak tett nyilatkozatában számos valótlan állítást tett, ami azért is elkeserített, mert így felmerül bennem, hogy a nekem tett kijelentései is nélkülözik a valóságalapot, így esetleg azok is, miszerint a múlt heti feltűnő iratmegsemmisítés és selejtezés csak nem iktatott dokumentumokra terjedt ki, vagy hogy neki személyesen Paragi Istvánhoz semmi köze, mindössze szomszédok, valamint hogy ő nem Lázár János személyes bizalmasa.

– A sajtónak tett valótlan állításai és rágalmai miatt természetesen megteszem a szükséges jogi lépéseket. Beszélgetéseinkről néhány alkalommal, bár nyilvánvalóan nem mindig, készült hangfelvétel is (ennek tudomásul vétele maga is szerepel a felvételen). Ezúton is kérem dr. Végh Ibolyát, hogy járuljon hozzá a vele folytatott beszélgetések facebook-on történő nyilvánosságra hozatalához. (Független attól, hogy ennek Lázár János örülne-e) Derüljön ki, hogy ki mond igazat!

A Polgármesteri Hivatal működőképességének fenntartása érdekében egyeztettem a betegszabadságon lévő jegyző asszonnyal, és vele közös egyetértésben az ő munkából való felmentése mellett döntöttünk. Tanácsait, segítségét és hosszú éveken át tartó munkáját hálával köszönöm, valamint ha ezt az általa már régóta várt nyugalmasabb időszak megengedi, szeretettel várjuk vissza tanácsadói vagy más minőségben, szakértelmére és segítőkészségére ez alatt a rövid idő alatt is támaszkodhattam.

A jegyzői feladatokat a Szervezeti és Működési Szabályzat értelmében a Jogi Iroda vezetője (és nem a városstratégiai főtanácsadó!) látja el. A jegyzői és aljegyzői pozíciókat haladéktalanul meghirdetjük. – Írta meg Márki-Zay a Facebookon, ahol folyamatos tájékoztatást ad munkába állása óta.

És teljes mértékben igazolja , hogy mire képes a regnáló hatalom , ha valakik nem a lopás és nem a korrupció szekerét tolja !!!

A hiányzó iratok – akár a megsemmisítés, akár hanyagság az ok – büntetőjogi felelősséget vet fel, nyilván az iratkezelési szabályzat kellően szabályozza, hogy miként történhet az iratok megsemmisítése, és azokról milyen jegyzőkönyvet kell felvenni.

Ennek törvényi háttere is van.
Nyilván a selejtezési jegyzőkönyv rendelkezésre áll, és az is, hogy ezt a selejtezést ki rendelte el, ki végezte, ki ellenőrizte.

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: