Az MSZP-s Bárány Balázsék akkora balegyenest vittek be az Orbán-családnak, ami tuti nyolc napon túl gyógyul


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Bárány Balázséknak sikerült olyat mondani, hogy Orbánék foghatják a fejüket, elkezdhetnek gondolkozni, na most hogyan tovább…

Az Orbán-család és köre az adófizetők pénzén gazdagodott meg, ezért elvárjuk, hogy a büntetést a vagyonukból ők fizessék meg! – ezt pénteken, Budapesten tartott közös sajtótájékoztatón jelentette ki Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja.

A sajtótájékoztatón emlékeztettek arra, hogy várhatóan 13 milliárd Ft-os büntetést kell majd Magyarországnak fizetnie az Orbán-család környezetéből kiinduló korrupció miatt. Ezek a „saját lábon álló” fiatalok több milliárdos cég-és magánvagyont halmoztak fel huszonéves korukban, részben jogtalanul elnyert állami tenderek, részben állami bankokból folyósított hitelek útján.

Javasoljuk, hogy árverezzék el azokat az ingatlanokat, mikhez jogtalanul jutottak hozzá, és ebből – ne pedig az adófizetők pénzéből – fizessék ki a büntetést – mondta Bősz Anett. A sajtótájékoztatót követően a két politikus szimbolikusan blokád alá vette, sárga szalaggal zárta el a Tiborcz István érdekeltségébe került volt Mahart-székházat.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük