Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bárány Balázséknak sikerült olyat mondani, hogy Orbánék foghatják a fejüket, elkezdhetnek gondolkozni, na most hogyan tovább…

Az Orbán-család és köre az adófizetők pénzén gazdagodott meg, ezért elvárjuk, hogy a büntetést a vagyonukból ők fizessék meg! – ezt pénteken, Budapesten tartott közös sajtótájékoztatón jelentette ki Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja.

A sajtótájékoztatón emlékeztettek arra, hogy várhatóan 13 milliárd Ft-os büntetést kell majd Magyarországnak fizetnie az Orbán-család környezetéből kiinduló korrupció miatt. Ezek a „saját lábon álló” fiatalok több milliárdos cég-és magánvagyont halmoztak fel huszonéves korukban, részben jogtalanul elnyert állami tenderek, részben állami bankokból folyósított hitelek útján.

Javasoljuk, hogy árverezzék el azokat az ingatlanokat, mikhez jogtalanul jutottak hozzá, és ebből – ne pedig az adófizetők pénzéből – fizessék ki a büntetést – mondta Bősz Anett. A sajtótájékoztatót követően a két politikus szimbolikusan blokád alá vette, sárga szalaggal zárta el a Tiborcz István érdekeltségébe került volt Mahart-székházat.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: