Kövér László olyanokat talált mondani, ami Önnél is nagyon durván ki fogja verni a biztosítékot – És ez az ember az Országgyűlés elnöke???


Budapest, 2015. március 6. Kövér László, az Országgyûlés elnöke beszédet mond az Országgyûlési Múzeum újranyitása és A magyar törvényhozás ezer éve címû állandó történeti kiállítás megnyitója alkalmából rendezett ünnepségén az Országház Látogatóközpontjában 2015. március 6-án. MTI Fotó: Soós Lajos
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Könyörgöm hol élünk??? Kövér László most aztán tényleg túlment minden határon…

Kövér Lászlóra jellemzően rosszul hat a választási kampány. Ilyenkor mindig el-elhagyja a száját valami olyasmi, amitől minden jóérzésű embert a hányinger kerülget…

Különösen amikor arra gondol, hogy ez az ember a magyar Országgyűlés elnöke. Mert amit most mondott, az tényleg túlmegy minden határon…

A 444. hu számolt be a döbbenetes eseményről, amely egyébként Tuzson Bence gödi lakossági fórumán esett meg, ahol Kövér László meghívott vendégként szerepelt.

Elképesztően messzire ment Kövér, állítólag az hangzott el Kövér szájából, hogy “Magyarország megszűnik” amennyiben nem a Fidesz nyer, ezért “Magyarország léte” a választás tétje.

“Jó, hogy Soros nem bírt a vérével” – fejtegette Kövér, szerinte ugyanis így legalább kiderült, hogy micsoda háttérhatalmak mocorognak itt annak érdekében, hogy fellazítsák a nemzetállamokat, a családot, a vallásokat és minden értéket.

De Kövér már tudja azt is, mi lesz Soros halála után:

“A küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre.”
Méghozzá azért nem fog véget érni a harc, mert valaki más majd átveszi Soros helyét.

A házelnök az ellenzékről is beszélt, azt mondta, a Fidesz egy “IQ-nuku, morálisan zavart ellenzékkel” áll szemben… Arról a lehetőségről pedig, hogy az ellenzéki pártok hódmezővásárhelyi mintára összefogjanak Kövér ennyit mondott:

“Gyomorforgató, hányingerkeltő.”Ez már önmagában is több mint gusztustalan és ráadásul a legaljasabb módon zárná ki a nemzetből mindazokat, akik történetesen már rosszul vannak a Fidesztől. Ez a mondat azt jelenti, hogy aki nem a Fideszre szavaz, az Magyarország ellensége? Ilyet nagy nyilvánosság előtt kiejthet a száján egy politikus? Normális?

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük