Felrobbantotta az internetet a legújabb Fidesz-ellenes dal – egy nap alatt több százezren látták


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 4

Igen, igen kommentekben sok kritikát kaptunk, hogy a címadásban talán túl gyakran használjuk a “felrobbantotta az internetet” kifejezést, de most ezzel a dallal mindenkit kárpótolni fogunk!

Betegre röhögtük magunkat a legújabb Fidesz-ellenes dalon, amit mondjuk úgy Orbán Viktor bizonyosan nem fog kérni az “Önök kérték”-ben, mi viszont a választásokig nagyon gyakran fogjuk meghallgatni.A protest-dalok csak akkor működnek és akkor váltanak ki hatást, ha nem alpári mégis húsba-vágó igazságokat mondanak ki. Ebben a dalban pedig felteszik a nagy kérdést “Ugye eljössz még, talán eljössz még, bár olvastad az OLAF-jelentést” – utalva arra, hogy a Fidesz méteres bukásai után, mint Hódmezővásárhely és a kipattant ELIOS botrány után újabb békemenetet szerveznek a kormánypártok.

De szóba kerül a dalban Orbán aranyat érő veje, a saját lábon álló Ráhel és István is. A dalt egyébként a Veszpresszó nevű facebook oldal osztotta meg az alábbi szöveggel:

Orbán Viktor nem akarja, hogy ezt a dalt meghallgasd. Oszd meg mindenkivel!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 4
  • 4
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük