Felrobbantotta az internetet a legújabb Fidesz-ellenes dal – egy nap alatt több százezren látták


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

Igen, igen kommentekben sok kritikát kaptunk, hogy a címadásban talán túl gyakran használjuk a “felrobbantotta az internetet” kifejezést, de most ezzel a dallal mindenkit kárpótolni fogunk!

Betegre röhögtük magunkat a legújabb Fidesz-ellenes dalon, amit mondjuk úgy Orbán Viktor bizonyosan nem fog kérni az “Önök kérték”-ben, mi viszont a választásokig nagyon gyakran fogjuk meghallgatni.

A protest-dalok csak akkor működnek és akkor váltanak ki hatást, ha nem alpári mégis húsba-vágó igazságokat mondanak ki. Ebben a dalban pedig felteszik a nagy kérdést “Ugye eljössz még, talán eljössz még, bár olvastad az OLAF-jelentést” – utalva arra, hogy a Fidesz méteres bukásai után, mint Hódmezővásárhely és a kipattant ELIOS botrány után újabb békemenetet szerveznek a kormánypártok.

De szóba kerül a dalban Orbán aranyat érő veje, a saját lábon álló Ráhel és István is. A dalt egyébként a Veszpresszó nevű facebook oldal osztotta meg az alábbi szöveggel:

Orbán Viktor nem akarja, hogy ezt a dalt meghallgasd. Oszd meg mindenkivel!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük