Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint bizonyára tudják, Horváth Csaba MSZP-s képviselőnek Tarlós Istvánnal ellentétben szívügye egy élhető Budapest. Amit nem könnyű megteremteni, hisz a Fidesz legnagyobb ellensége a Főváros…

A budapestieknek joguk van tudni, hogy a főváros és egyes kerületek fideszes vezetése mire költi a pénzüket, ezért elvárjuk, hogy Tarlós a csütörtökre meghirdetett sajtótájékoztatóján a civilek és az újságírók vegzálása, illetve az ellenzék szidalmazása helyett a valódi kérdésekre válaszoljon:

Kikérte-e már a főváros vezetése a Budapest Szíve projektről készült OLAF-jelentést? Mi áll az EU csalás elleni hivatalának jelentésében: történt-e korrupció a beruházás során, ha igen, megtörtént-e a feljelentés és indult-e rendőrségi nyomozás az ügyben? Lopott-e valaki a budapestiek pénzéből, és ha igen, ki?

Elindult-e Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak vagy köreinek valamelyik cége a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. egymilliárd forintos tenderén?

Más fideszes városvezetőkhöz hasonlóan Tarlósék is tervezik-e kijátszani a tisztességes közbeszerzést, hogy Orbán családja vihesse el a budapestiek pénzét?

A húsz luxusautó árába kerülő, de két év alatt használhatatlanná vált két elektromos busz ügye elegendő-e végre Dabóczi Kálmán menesztéséhez vagy Tarlós – az e-jegybotrány, a szétrohadó új metrók és villamosok ügye, valamint a 150 milliós rekordbüntetés után – ezúttal is megvédi-e a posztjára nyilvánvalóan alkalmatlan BKK-vezért?

A budapestiek többet érdemelnek foghegyről odavetett cinikus mondatoknál, éppen ezért ha Tarlós komolyan veszi a budapestiek tisztességes tájékoztatását, akkor a szokásos másfél-két órás semmitmondás helyett ezúttal érdemben válaszoljon a fővárost érintő valódi kérdésekre!

Horváth Csaba,
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: