A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Mint bizonyára tudják, Horváth Csaba MSZP-s képviselőnek Tarlós Istvánnal ellentétben szívügye egy élhető Budapest. Amit nem könnyű megteremteni, hisz a Fidesz legnagyobb ellensége a Főváros…

A budapestieknek joguk van tudni, hogy a főváros és egyes kerületek fideszes vezetése mire költi a pénzüket, ezért elvárjuk, hogy Tarlós a csütörtökre meghirdetett sajtótájékoztatóján a civilek és az újságírók vegzálása, illetve az ellenzék szidalmazása helyett a valódi kérdésekre válaszoljon:

Kikérte-e már a főváros vezetése a Budapest Szíve projektről készült OLAF-jelentést? Mi áll az EU csalás elleni hivatalának jelentésében: történt-e korrupció a beruházás során, ha igen, megtörtént-e a feljelentés és indult-e rendőrségi nyomozás az ügyben? Lopott-e valaki a budapestiek pénzéből, és ha igen, ki?


Kövess minket facebookon is


Elindult-e Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak vagy köreinek valamelyik cége a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. egymilliárd forintos tenderén?

Más fideszes városvezetőkhöz hasonlóan Tarlósék is tervezik-e kijátszani a tisztességes közbeszerzést, hogy Orbán családja vihesse el a budapestiek pénzét?

A húsz luxusautó árába kerülő, de két év alatt használhatatlanná vált két elektromos busz ügye elegendő-e végre Dabóczi Kálmán menesztéséhez vagy Tarlós – az e-jegybotrány, a szétrohadó új metrók és villamosok ügye, valamint a 150 milliós rekordbüntetés után – ezúttal is megvédi-e a posztjára nyilvánvalóan alkalmatlan BKK-vezért?

A budapestiek többet érdemelnek foghegyről odavetett cinikus mondatoknál, éppen ezért ha Tarlós komolyan veszi a budapestiek tisztességes tájékoztatását, akkor a szokásos másfél-két órás semmitmondás helyett ezúttal érdemben válaszoljon a fővárost érintő valódi kérdésekre!

Horváth Csaba,
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here