Most tényleg ennyire pofátlanul nézi hülyének a magyar embereket a nagy vezér??? – Ez önnél is kiveri a biztosítékot!!!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbán Viktor elképesztő bejelentést tett a Facebook oldalán.

Elképesztő és felháborító kampány fogás. Tény, hogy sokaknak nagy segítség. De:senki ne higgye, hogy szívjóságból adja a kormány… csak a vesztét érzi a Fidesz, s jobban kell a szavazat, mint valaha.

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány. A miniszterelnök a legújabb videójában közölte, minden család 12 ezer forint gázszámla jóváírást kap.Akik nem gázzal fűtenek, hanem távfűtést vesznek igénybe, azok számára ugyanezt a mértékű jóváírást biztosítják majd úgy, hogy Kósa Lajost megbízták, tárgyaljon a konkrét részletekről az önkormányzatokkal.

Azok számára, akik hagyományos módon fűtenek, azaz szenet vagy fát használnak, megnövelik az erre szolgáló szociális pénzügyi keretet egymillió forinttal. Ennek az intézkedésnek a végrehajtásával Pintér Sándort bízták meg.

Forrás: 24.hu / Balramagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük