Most tényleg ennyire pofátlanul nézi hülyének a magyar embereket a nagy vezér??? – Ez önnél is kiveri a biztosítékot!!!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán Viktor elképesztő bejelentést tett a Facebook oldalán.

Elképesztő és felháborító kampány fogás. Tény, hogy sokaknak nagy segítség. De:senki ne higgye, hogy szívjóságból adja a kormány… csak a vesztét érzi a Fidesz, s jobban kell a szavazat, mint valaha.

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány. A miniszterelnök a legújabb videójában közölte, minden család 12 ezer forint gázszámla jóváírást kap.

Akik nem gázzal fűtenek, hanem távfűtést vesznek igénybe, azok számára ugyanezt a mértékű jóváírást biztosítják majd úgy, hogy Kósa Lajost megbízták, tárgyaljon a konkrét részletekről az önkormányzatokkal.

Azok számára, akik hagyományos módon fűtenek, azaz szenet vagy fát használnak, megnövelik az erre szolgáló szociális pénzügyi keretet egymillió forinttal. Ennek az intézkedésnek a végrehajtásával Pintér Sándort bízták meg.

Forrás: 24.hu / Balramagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük