Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltje üzenetet küldött Magyarországnak, a magyar embereknek – Egyszerűen nem lehet nem kedvelni ezt az embert


Karácsony Gergely Fotó: nepszava.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Karácsony Gergely üzenetet küldött a magyar embereknek. Minden szavával csak egyetérteni lehet!

Mindenki fogadja el az Erzsébet-utalványt, és utána szavazzon ránk!

Orbán Viktor továbbra is utalványokkal megvásárolható tömegként kezeli a magyar embereket, annak ellenére, hogy Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy nem lehet átverni őket. Április 8. után nem egyszeri, kampányhoz igazított Erzsébet-utalványt fognak kapni, hanem minden évben egységes 13. havi nyugdíjat. Orbán érzi, hogy a Fidesz beszorult, ezért most rezsicsökkentést jelentett be.Üzenjük neki, hogy ez még kevés. Eddig 70 ezer forinttal növelték a családok rezsijét, a most bejelentett 12 ezer forint csekély jóváírás. Ne nyerészkedjenek tovább! Valódi rezsicsökkentés kell, amit az MSZP-Párbeszéd javaslata jelent.

Hódmezővásárhely után osztogatásba kezdett Orbán Viktor, mert már ő is érzi, hogy a Fidesz legyőzhető. Mindenki fogadja el ezt a pénzt, és utána szavazzon ránk, mert akkor valódi rezsicsökkentés és nyugdíjemelés lesz, és nem választások előtti osztogatás. #Változást MSZP-Párbeszéd ✘ – Karácsony Gergely

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük