Karácsony Gergely az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltje üzenetet küldött Magyarországnak, a magyar embereknek – Egyszerűen nem lehet nem kedvelni ezt az embert


Karácsony Gergely Fotó: nepszava.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Karácsony Gergely üzenetet küldött a magyar embereknek. Minden szavával csak egyetérteni lehet!

Mindenki fogadja el az Erzsébet-utalványt, és utána szavazzon ránk!

Orbán Viktor továbbra is utalványokkal megvásárolható tömegként kezeli a magyar embereket, annak ellenére, hogy Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy nem lehet átverni őket. Április 8. után nem egyszeri, kampányhoz igazított Erzsébet-utalványt fognak kapni, hanem minden évben egységes 13. havi nyugdíjat. Orbán érzi, hogy a Fidesz beszorult, ezért most rezsicsökkentést jelentett be.

Üzenjük neki, hogy ez még kevés. Eddig 70 ezer forinttal növelték a családok rezsijét, a most bejelentett 12 ezer forint csekély jóváírás. Ne nyerészkedjenek tovább! Valódi rezsicsökkentés kell, amit az MSZP-Párbeszéd javaslata jelent.

Hódmezővásárhely után osztogatásba kezdett Orbán Viktor, mert már ő is érzi, hogy a Fidesz legyőzhető. Mindenki fogadja el ezt a pénzt, és utána szavazzon ránk, mert akkor valódi rezsicsökkentés és nyugdíjemelés lesz, és nem választások előtti osztogatás. #Változást MSZP-Párbeszéd ✘ – Karácsony Gergely

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük