Karácsony Gergely két jól irányzott balegyenest vitt be Orbán Viktornak a legújabb kampányfilmjében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Látta már az új kampányfilmet?

Ha még nem látta, itt az ideje, hogy megnézze, ugyanis ennyire frankó kampányfilmet nagyon régen ácsoltak már a Szocialisták környékén.Bevallom őszintén, én sokat kritizáltam eddig a szocik marketingeseit, ugyanis nem nagyon sikerült soha az MSZP-nek érzelmeket megjelenítenie a kampányaiban. Számok és eredmények. Tisztességes ugyan, de ha megnézzük az ellenfél kommunikációját, ezzel aligha lehet ellensúlyozni a jobboldal mondjuk ki hazugságait.

Karácsony Gergellyel sikerült meghaladniuk magukat a baloldalnak. Olyan érzelem-dús és hideg-rázósan jó kampányfilmet tettek össze és mindeközben olyan mesterien mutatták be mi a különbség a két emberi minőség, Orbán Viktor és Karácsony Gergely között, hogy leesett az állunk.

Íme a kampányfilm, ami nagy valószínűséggel nem fog megjelenni a TV-ben szóval, ha úgy érzi, hogy fontos, hogy minél több ember láthassa, kérjük ossza meg ezt a cikket:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük