Karácsony Gergely két jól irányzott balegyenest vitt be Orbán Viktornak a legújabb kampányfilmjében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Látta már az új kampányfilmet?

Ha még nem látta, itt az ideje, hogy megnézze, ugyanis ennyire frankó kampányfilmet nagyon régen ácsoltak már a Szocialisták környékén.

Bevallom őszintén, én sokat kritizáltam eddig a szocik marketingeseit, ugyanis nem nagyon sikerült soha az MSZP-nek érzelmeket megjelenítenie a kampányaiban. Számok és eredmények. Tisztességes ugyan, de ha megnézzük az ellenfél kommunikációját, ezzel aligha lehet ellensúlyozni a jobboldal mondjuk ki hazugságait.

Karácsony Gergellyel sikerült meghaladniuk magukat a baloldalnak. Olyan érzelem-dús és hideg-rázósan jó kampányfilmet tettek össze és mindeközben olyan mesterien mutatták be mi a különbség a két emberi minőség, Orbán Viktor és Karácsony Gergely között, hogy leesett az állunk.

Íme a kampányfilm, ami nagy valószínűséggel nem fog megjelenni a TV-ben szóval, ha úgy érzi, hogy fontos, hogy minél több ember láthassa, kérjük ossza meg ezt a cikket:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük