Dajcstomi után Kósa is a saját kardjába dőlt – Úgy látszik a fideszeseknél járványszerűen terjed a hazudozás


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kósa Lajos azt mondja szeret Szombathelyen járni , itt volt katona 82-83-ban… eddig stimmt a sztori, de amit utána mondott… Úgy látszik a fideszeseknél járványszerűen terjed a hazudozás.

Nagy divat lett fideszes körökben videóblogokat készíteni a kampánykörutak alatt. Orbán Viktor így gyűjtött aláírást a Fidesznek Nyitrai Zsolttal, de friss Facebook-user Lázár János és Kósa Lajos is követi a főnököt.

Hétfőn Szombathelyre látogatott Kósa Lajos, kampányszagú sajtótájékoztatóján el is mondta, mennyire jó lesz Szombathelynek.
Ebben ugyanis büszkén meséli 1982-83-ban Szombathelyhez kötődő katonaélményeit, közte azt, hogy kultúrkirándulás címén gyakran járt akkoriban a Szombathelyi Képtárban.Mondjuk az rejtély hogyan csinálta, mivel a képtárat Kósa leszerelése után két évvel nyitották meg 1985-ben…

Kósa Lajos írja a Facebookon: Szombathelyen voltunk, a Modern Városok Programról tárgyaltunk. Különös emlék fűz ehhez a városhoz, nézzék meg a videót, kiderül miért! 🙂

Íme a videó:

 

Forrás: Nyugat.hu / Facebook / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük