Dajcstomi után Kósa is a saját kardjába dőlt – Úgy látszik a fideszeseknél járványszerűen terjed a hazudozás


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kósa Lajos azt mondja szeret Szombathelyen járni , itt volt katona 82-83-ban… eddig stimmt a sztori, de amit utána mondott… Úgy látszik a fideszeseknél járványszerűen terjed a hazudozás.

Nagy divat lett fideszes körökben videóblogokat készíteni a kampánykörutak alatt. Orbán Viktor így gyűjtött aláírást a Fidesznek Nyitrai Zsolttal, de friss Facebook-user Lázár János és Kósa Lajos is követi a főnököt.

Hétfőn Szombathelyre látogatott Kósa Lajos, kampányszagú sajtótájékoztatóján el is mondta, mennyire jó lesz Szombathelynek.
Ebben ugyanis büszkén meséli 1982-83-ban Szombathelyhez kötődő katonaélményeit, közte azt, hogy kultúrkirándulás címén gyakran járt akkoriban a Szombathelyi Képtárban.

Mondjuk az rejtély hogyan csinálta, mivel a képtárat Kósa leszerelése után két évvel nyitották meg 1985-ben…

Kósa Lajos írja a Facebookon: Szombathelyen voltunk, a Modern Városok Programról tárgyaltunk. Különös emlék fűz ehhez a városhoz, nézzék meg a videót, kiderül miért! 🙂

Íme a videó:

 Forrás: Nyugat.hu / Facebook / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük