Brutális fenyegetést kapott az MSZP: “Ezt az üzenetet küldjük nekik, reméljük eljut hozzájuk”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha valaki azt hinné otthon a négy fal között történt ez, elmondanánk a budapesti Szabadság téren gyújtogattak pártzászlókat.

Az Erő és Elszántság nevű szélsőséges szervezet tagjai tüntetésükön a budapesti Szabadság téren többek között az MSZP és a Demokratikus Koalíció zászlaját is felgyújtották, miközben zavaros ideológiától áthatott gyűlöletbeszédet tartottak a Magyar Szocialista Párt ellen.

Mint a vezérszónok fogalmazott: “…ezen a helyen a két legjelentősebb pártnak szeretnénk markáns módon üzenni, ez itt a Magyar Szocialista Pártnak a zászlaja de már nem sokáig, ezt az üzenetet küldjük nekik, reméljük eljut hozzájuk.”

Vesszen minden maradéka – kiabálták be többen.

A rendezvényen egyébként részt vett a Jobbikhoz közel álló Betyársereg elnevezésű szervezet is, sőt maga Tyirityán Zsolt vezette a demonstrációt.

Tyirityán Zsolt a demonstráció vezetője – képünkön középen balraAzt hiszem sok mindent nem kell ehhez a performance-hoz hozzáfűznünk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük