Brutális fenyegetést kapott az MSZP: “Ezt az üzenetet küldjük nekik, reméljük eljut hozzájuk”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ha valaki azt hinné otthon a négy fal között történt ez, elmondanánk a budapesti Szabadság téren gyújtogattak pártzászlókat.

Az Erő és Elszántság nevű szélsőséges szervezet tagjai tüntetésükön a budapesti Szabadság téren többek között az MSZP és a Demokratikus Koalíció zászlaját is felgyújtották, miközben zavaros ideológiától áthatott gyűlöletbeszédet tartottak a Magyar Szocialista Párt ellen.

Mint a vezérszónok fogalmazott: “…ezen a helyen a két legjelentősebb pártnak szeretnénk markáns módon üzenni, ez itt a Magyar Szocialista Pártnak a zászlaja de már nem sokáig, ezt az üzenetet küldjük nekik, reméljük eljut hozzájuk.”

Vesszen minden maradéka – kiabálták be többen.

A rendezvényen egyébként részt vett a Jobbikhoz közel álló Betyársereg elnevezésű szervezet is, sőt maga Tyirityán Zsolt vezette a demonstrációt.

Tyirityán Zsolt a demonstráció vezetője – képünkön középen balra

Azt hiszem sok mindent nem kell ehhez a performance-hoz hozzáfűznünk.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük