Juszt László embertelen nagy gyomrost vitt be Orbán emberének


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Juszt László szerencsére sosem rejtette el a véleményét. Ez most sincsen másképpen. Egyik legújabb bejegyzésében keményen beleállt Orbán egyik legfőbb bizalmasába.

“Nem csak joga, hanem kötelessége részt venni az országgyűlési választáson az erdélyi magyarságnak” – mondta Borboly Csaba RMDSZ-es politikus, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Arról nem szólt, hogy miért lenne kötelessége? És tényleg miért? De ez csak az egyik kérdés. A másik, a lényegesebb az az, hogy miért vagyunk mi “belföldi magyarok” leminősítve? Miért kisebbek a mi jogaink, mint a határon túl élőknek? Hiszen ők két országban is szavazhatnak, két ország finanszírozza a szociális, kultúrális egészségügyi kiadásaikat, nyugdíjukat miközben csak egyben fizetnek adót.Szóval minden tiszteletem mellett kérdezem Borboly Csaba urat, hogy miért akar minket, magyarországi magyarokat a magukénál hátrányosabb helyzetbe taszítani? Miért látna minket szívesen másodrangú állampolgárként, akinek kevesebb szavazati joga van, mint neki? – írja Juszt László a Facebookon.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük