Juszt László embertelen nagy gyomrost vitt be Orbán emberének


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Juszt László szerencsére sosem rejtette el a véleményét. Ez most sincsen másképpen. Egyik legújabb bejegyzésében keményen beleállt Orbán egyik legfőbb bizalmasába.

“Nem csak joga, hanem kötelessége részt venni az országgyűlési választáson az erdélyi magyarságnak” – mondta Borboly Csaba RMDSZ-es politikus, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Arról nem szólt, hogy miért lenne kötelessége? És tényleg miért? De ez csak az egyik kérdés. A másik, a lényegesebb az az, hogy miért vagyunk mi “belföldi magyarok” leminősítve? Miért kisebbek a mi jogaink, mint a határon túl élőknek? Hiszen ők két országban is szavazhatnak, két ország finanszírozza a szociális, kultúrális egészségügyi kiadásaikat, nyugdíjukat miközben csak egyben fizetnek adót.

Szóval minden tiszteletem mellett kérdezem Borboly Csaba urat, hogy miért akar minket, magyarországi magyarokat a magukénál hátrányosabb helyzetbe taszítani? Miért látna minket szívesen másodrangú állampolgárként, akinek kevesebb szavazati joga van, mint neki? – írja Juszt László a Facebookon.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük