A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Ismét elment egy képviselőjelölt, politikus. Halála körülményei kivizsgálásra szorulnak…

A Magyar Igazság és Élet Pártja tudatta a tragikus, hírt, hogy vasárnap éjjel elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdász, a MIÉP országgyűlési képviselője, tanácsadója. A 2018-as választásokon a MIÉP óbudai képviselőjelöltje volt. Szombat éjjel lett rosszul, a székesfehérvári kórházba szállították, ahol vasárnap este elhunyt. Hétfőn reggel akarta leadni a csaknem 800 támogató aláírását az óbudai Városházán – írja Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese.

Tragikus hír! Tegnap éjjel tragikus hirtelenséggel elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdászunk, a MIÉP országgyűlési képviselője, tanácsadója,- a mostani választásokon a MIÉP óbudai képviselőjelöltje… Az előző éjszaka lett rosszul, a székesfehérvári kórházba szállították, ahol ma éjszaka elhunyt… Holnap reggel akarta leadni a csaknem 800 támogató aláírását az óbudai Városházán…
Istenünk Áldja ezt a csodálatos embert!…..
Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese. – írja a MIÉP a Facebookon.


Kövess minket facebookon is


Rozgonyi Ernő MIÉP Fotó: választás.hu

Rozgonyi 1998-2002 között a MIÉP országgyűlési képviselője volt, egyúttal frakcióvezetői és szakbizottsági feladatokat is ellátott.

„A feleségét a kórház nem értesítette, ezért csak másnap, látogatása során tudta meg, hogy férje elhunyt. Halála körülményei kivizsgálásra szorulnak” – írja a pártja.

Béke poraira.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here