Gyász – tragikus hirtelenséggel hunyt el a veterán politikus


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ismét elment egy képviselőjelölt, politikus. Halála körülményei kivizsgálásra szorulnak…

A Magyar Igazság és Élet Pártja tudatta a tragikus, hírt, hogy vasárnap éjjel elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdász, a MIÉP országgyűlési képviselője, tanácsadója. A 2018-as választásokon a MIÉP óbudai képviselőjelöltje volt. Szombat éjjel lett rosszul, a székesfehérvári kórházba szállították, ahol vasárnap este elhunyt. Hétfőn reggel akarta leadni a csaknem 800 támogató aláírását az óbudai Városházán – írja Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese.

Tragikus hír! Tegnap éjjel tragikus hirtelenséggel elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdászunk, a MIÉP országgyűlési képviselője, tanácsadója,- a mostani választásokon a MIÉP óbudai képviselőjelöltje… Az előző éjszaka lett rosszul, a székesfehérvári kórházba szállították, ahol ma éjszaka elhunyt… Holnap reggel akarta leadni a csaknem 800 támogató aláírását az óbudai Városházán…
Istenünk Áldja ezt a csodálatos embert!…..
Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese. – írja a MIÉP a Facebookon.

Rozgonyi Ernő MIÉP Fotó: választás.hu

Rozgonyi 1998-2002 között a MIÉP országgyűlési képviselője volt, egyúttal frakcióvezetői és szakbizottsági feladatokat is ellátott.

„A feleségét a kórház nem értesítette, ezért csak másnap, látogatása során tudta meg, hogy férje elhunyt. Halála körülményei kivizsgálásra szorulnak” – írja a pártja.

Béke poraira.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük