Gyász – tragikus hirtelenséggel hunyt el a veterán politikus


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ismét elment egy képviselőjelölt, politikus. Halála körülményei kivizsgálásra szorulnak…

A Magyar Igazság és Élet Pártja tudatta a tragikus, hírt, hogy vasárnap éjjel elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdász, a MIÉP országgyűlési képviselője, tanácsadója. A 2018-as választásokon a MIÉP óbudai képviselőjelöltje volt. Szombat éjjel lett rosszul, a székesfehérvári kórházba szállították, ahol vasárnap este elhunyt. Hétfőn reggel akarta leadni a csaknem 800 támogató aláírását az óbudai Városházán – írja Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese.

Tragikus hír! Tegnap éjjel tragikus hirtelenséggel elhunyt Rozgonyi Ernő közgazdászunk, a MIÉP országgyűlési képviselője, tanácsadója,- a mostani választásokon a MIÉP óbudai képviselőjelöltje… Az előző éjszaka lett rosszul, a székesfehérvári kórházba szállították, ahol ma éjszaka elhunyt… Holnap reggel akarta leadni a csaknem 800 támogató aláírását az óbudai Városházán…
Istenünk Áldja ezt a csodálatos embert!…..
Deli Károly, a MIÉP elnökhelyettese. – írja a MIÉP a Facebookon.

Rozgonyi Ernő MIÉP Fotó: választás.hu

Rozgonyi 1998-2002 között a MIÉP országgyűlési képviselője volt, egyúttal frakcióvezetői és szakbizottsági feladatokat is ellátott.

„A feleségét a kórház nem értesítette, ezért csak másnap, látogatása során tudta meg, hogy férje elhunyt. Halála körülményei kivizsgálásra szorulnak” – írja a pártja.

Béke poraira.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük