Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ki nem találják ma éppen melyik településen “házalt” Orbán Viktor. S ha már arra járt, jól be is fenyítette az ott lakókat… Hát kell a szavazat na.

Nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra – mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap Bicskén, ahol az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva pártja ottani képviselőjelöltje, Tessely Zoltán mellett korteskedett.

Kampány Bicskén Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

A látogatásról a kormányfő Facebook-oldalán jelent meg egy videó. Ebben Orbán Viktor azt mondja, szomorú volt látni, amikor menekülttábort alakítottak ki a Fejér megyei városban.

“Elmondtam ma a bicskeieknek, hogy ha nem a bevándorlás ellen harcoló Fidesz-KDNP alakít kormányt, abban az esetben ezt a menekülttábort, amit mi bezártunk, azt itt újra fogják nyitni” – fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: Bicskén értik, miért fontos az április 8-i választás.
“Nekünk a gyermek a legfontosabb, a gyermek az első, és nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra. Hajrá, Bicske!” – hangoztatta Orbán Viktor.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: