Újabb történelmi sport siker Magyarországnak! – Megvan a legelső atlétikai vb aranyunk!


Márton Antia Fotó: M4Sport
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megvan Magyarország első világbajnoki aranya atlétikában! Csodásan indul ez az év sportolóinknak! Arany az olimpián, arany atlétika vb-n…

A fényes érmet atlétikában Márton Anita szerezte.
A dobóatléta Márton Anita a birminhami fedettpályás versenyen az idei év legnagyobb lökésével, harmadik, elképesztően sikerült dobásával, mely az első helyre repítette őt és saját magyar csúcsát is átadta a múltnak.

Hungary’s Anita Marton celebrates after winning the silver medal in the final of the women’s shot put athletics event at the 2017 IAAF World Championships at the London Stadium in London on August 9, 2017. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV

Megmutatta, mi a magyar virtus! Új országos csúccsal (19,62m) megszerezte a magyar atlétika első világbajnoki aranyérmét!

Csodálatos teljesítmény! Köszönjük Anita!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük