Újabb történelmi sport siker Magyarországnak! – Megvan a legelső atlétikai vb aranyunk!


Márton Antia Fotó: M4Sport
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megvan Magyarország első világbajnoki aranya atlétikában! Csodásan indul ez az év sportolóinknak! Arany az olimpián, arany atlétika vb-n…

A fényes érmet atlétikában Márton Anita szerezte.
A dobóatléta Márton Anita a birminhami fedettpályás versenyen az idei év legnagyobb lökésével, harmadik, elképesztően sikerült dobásával, mely az első helyre repítette őt és saját magyar csúcsát is átadta a múltnak.

Hungary’s Anita Marton celebrates after winning the silver medal in the final of the women’s shot put athletics event at the 2017 IAAF World Championships at the London Stadium in London on August 9, 2017. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV

Megmutatta, mi a magyar virtus! Új országos csúccsal (19,62m) megszerezte a magyar atlétika első világbajnoki aranyérmét!Csodálatos teljesítmény! Köszönjük Anita!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük