Na ön szerint vajon hányadik a Fidesz listáján Farkas Flórián? – le fog esni az álla


2017. június 12. Parlament. Országgyűlés. Farkas Flórián. Fotó: Vajda József
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Farkas Flórián elmozdíthatatlan a Fidesz soraiból.

Bizony, bizony nyilvánosságra hozták a Fidesz országos választási listáját, ahol meglepő személyre bukkantunk. Illetve nem is a személy a meglepő, hanem hogy Farkas Flóriánt a Fidesz bármi történik nem engedi el.

A lista 17. helyén szereplő politikus tehát a Fidesz 17. legbefolyásosabb embere, ha úgy tetszik a 17. legfontosabb Fideszes. Ha hihetünk annak, hogy több tízezer tagja van a Fidesznek joggal merülhet fel a kérdés, mivel sikerült maga mögé utasítania a többieket Farkas Flóriánnak.

Hiába a sorozatos botrányok és korrupciós ügyek, hiába egy ország és a teljes roma társadalom megvetése a politikus érinthetetlen a Nemzeti Együttműködés rendszerében. Orbán Viktor egészen odáig elment, hogy Farkas addig marad képviselő, ameddig ő a politikában marad.

A listából az is kiderül ha a Fidesz minden második szavazóját elveszítené, Farkas akkor is biztos lehet a parlamenti bársonyszékben.

Kéri László a Zsúrpubi.hu-nak adott nyilatkozatában megadja a magyarázatot a látszólag elmebaj kategóriájába eső húzásnak. Már az interjú címe is beszédes:

Farkas Flórián és az általa mozgósított cigányság akár a választásokat is eldöntheti

Az interjúban Kéri figyelmeztet: Balog Zoltán nem véletlenül gyakorol gesztusokat Farkas Flórián felé, a Fidesznek nagyon kellenek azok a szavazatok, amit Farkasék hozhatnak a konyhára.

Kéri László szerint ha a Fidesz elmúlt hét-nyolc évét szemügyre vesszük, akkor az a legfontosabb, hogy a maga helyén funkcionálisan megfelelő káder bármit megtehet addig, amíg Orbán pillanatnyi érdekeit nem sérti.A politológus úgy látja, a miniszterelnök körül kialakult kör – Balog Zoltán, Matolcsy, Rogán – bármit megtehet, milliárdok tűnhetnek el a felügyeletük alatt – egészen addig, amíg a tőlük elvárt hatalmi funkciókat maradéktalanul teljesítik.

“Farkas Flórián esetében fontosabb az a kapocs, amit

A ROMA KISEBBSÉG MOBILIZÁLÁSA KAPCSÁN BETÖLTHET,

és ehhez képest érdektelen, hová tüntette el a rá bízott pénzt”

– figyelmeztet Kéri László.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük