Na ön szerint vajon hányadik a Fidesz listáján Farkas Flórián? – le fog esni az álla


2017. június 12. Parlament. Országgyűlés. Farkas Flórián. Fotó: Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Farkas Flórián elmozdíthatatlan a Fidesz soraiból.

Bizony, bizony nyilvánosságra hozták a Fidesz országos választási listáját, ahol meglepő személyre bukkantunk. Illetve nem is a személy a meglepő, hanem hogy Farkas Flóriánt a Fidesz bármi történik nem engedi el.

A lista 17. helyén szereplő politikus tehát a Fidesz 17. legbefolyásosabb embere, ha úgy tetszik a 17. legfontosabb Fideszes. Ha hihetünk annak, hogy több tízezer tagja van a Fidesznek joggal merülhet fel a kérdés, mivel sikerült maga mögé utasítania a többieket Farkas Flóriánnak.

Hiába a sorozatos botrányok és korrupciós ügyek, hiába egy ország és a teljes roma társadalom megvetése a politikus érinthetetlen a Nemzeti Együttműködés rendszerében. Orbán Viktor egészen odáig elment, hogy Farkas addig marad képviselő, ameddig ő a politikában marad.

A listából az is kiderül ha a Fidesz minden második szavazóját elveszítené, Farkas akkor is biztos lehet a parlamenti bársonyszékben.

Kéri László a Zsúrpubi.hu-nak adott nyilatkozatában megadja a magyarázatot a látszólag elmebaj kategóriájába eső húzásnak. Már az interjú címe is beszédes:Farkas Flórián és az általa mozgósított cigányság akár a választásokat is eldöntheti

Az interjúban Kéri figyelmeztet: Balog Zoltán nem véletlenül gyakorol gesztusokat Farkas Flórián felé, a Fidesznek nagyon kellenek azok a szavazatok, amit Farkasék hozhatnak a konyhára.

Kéri László szerint ha a Fidesz elmúlt hét-nyolc évét szemügyre vesszük, akkor az a legfontosabb, hogy a maga helyén funkcionálisan megfelelő káder bármit megtehet addig, amíg Orbán pillanatnyi érdekeit nem sérti.

A politológus úgy látja, a miniszterelnök körül kialakult kör – Balog Zoltán, Matolcsy, Rogán – bármit megtehet, milliárdok tűnhetnek el a felügyeletük alatt – egészen addig, amíg a tőlük elvárt hatalmi funkciókat maradéktalanul teljesítik.

“Farkas Flórián esetében fontosabb az a kapocs, amit

A ROMA KISEBBSÉG MOBILIZÁLÁSA KAPCSÁN BETÖLTHET,

és ehhez képest érdektelen, hová tüntette el a rá bízott pénzt”

– figyelmeztet Kéri László.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük